Kevätkausi 2018

Tammikuu:                   Teema: Pingviinit

Tammikuussa ulkoillaan ja nautitaan talvesta, lumesta ja jäästä. Lisäksi kuukausiteemana pingviinit, joita aletaan työstää askartelujen puolella. Kerhotoiminta jatkuu tammikuussa joulutauon jälkeen normaalisti (kokkikerho, kässäkerho & liikkakerho).

 

Helmikuu:                     Teema: Ystävyys ja hyvät käytöstavat

Helmikuussa teemana on ystävyys, kohteliaisuus ja toisen ihmisen kohtaaminen. Tämä näkyy toiminnan lomassa mm. ystävänpäivään liittyvinä yhteisinä tuokioina, jossa pohditaan mm. mitä ystävyys tarkoittaa. Askarteluissa ystävänpäivä tullaan myös huomioimaan.

 

Vietämme talvilomaa 26.2 – 4.3.2018 (vko 9), jolloin ilttis on suljettu.

 

Maaliskuu:                     Teema: Kierrätys

Maaliskuun teeman mukaisesti käsittelemme kierrätystä aiheena, sekä tuomme sen myös käytäntöön askarteluiden ym. kautta. Lisäksi maaliskuussa luvassa peliturnauksia, oman pelin päivä, sekä legorakennuskilpailu.

 

Huhtikuu:                       Teema: Viidakko

Huhtikuussa ilttiksessä touhutaan viidakkotunnelmissa, johon liittyen mm. askarrellaan ja liikunnassa rakennellaan tarzan-temppuratoja, kun koulujen yhteinen liikuntakärry on Asemakadun koulun käytössä.

 

Toukokuu:                       Teema: Ulkoilua ja loman odotusta

Toukokuussa ulkoillaan paljon ja ihastellaan kevään puhkeamista. Pihalla pelaamme perinteisiä pihapelejä & leikkejä, ja askarteluissa aiheena on kevään värit. Kevään viimeinen ilttispäivä on PE 1.6, jonka jälkeen siirrymme kesäloman viettoon.