Syyskausi 2018

 

Elokuu:                  Teema: Toisiin tutustuminen

Elokuussa ulkoillaan paljon ja tutustutaan yhdessä ilttiksen tiloihin,toimintatapoihin ja muihin ryhmän jäseniin & ohjaajiin sekä luodaan yhteiset pelisäännöt.

 

Syyskuu:               Teema: Supersankarit

Syyskuussa ulkoilemme paljon, ja pelaamme pihapelejä. Teemme hamahelmitöitä & värityskuvia supersankariteemaan liittyen.  Järjestämme myös supersankarinaamiaiset, joista tiedotetaan erikseen.

 

Lokakuu:               Teema: Lautapelit

 

Lokakuussa pelaamme lautapeliturnauksia ja halukkaat voivat tuoda omia lautapelejä tai korttipelejä ilttikseen. Ulkoilemme päivittäin säästä riippumatta.

 

Vietämme syyslomaa 16.10 – 22.10, jolloin ilttis on suljettu.

 

Marraskuu:               Teema: Pehmoeläimet

 

Marraskuussa askarrellaan mm. pehmoeläimiä, liikutaan, leikitään & pelataan. Ryhmäkokomme kasvaa, joten myös päivärytmi muuttuu osittain erilaiseksi. Tästä aiheesta lisätietoa kuukausitiedotteessa. Aloitamme mahdollisuuksien mukaan myös ilttistoiminnan sisällä toimivan liikuntakerhon (1 krt / vko) tiistaisin klo 14-15.30.

 

Joulukuu:               Teema: Joulun odotus

Joulukuussa askarrellaan teeman mukaisesti, ja nautitaan yhdessä joulun odotuksesta. Luvassa myös muuta jouluaiheista ohjelmaa. Tarkemmasta sisällöstä ilmoitamme joulukuun kuukausitiedotteessa.

 

 

Itsenäisyyspäivänä TO 6.12 ilttis on tuolloin suljettu, kuten myös PE 7.12 koulun vapaapäivän johdosta.

———————————————————————————–

Vietämme Joululomaa 22.12.2018 – 6.1.2019, jolloin ilttis siis suljettu.

Toiminta jatkuu kevätkauden merkeissä 7.1.2018.