Syyskausi 2017

Elokuu:                  Teema: Toisiin tutustuminen

Elokuussa ulkoillaan paljon ja tutustutaan yhdessä ilttiksen tiloihin,toimintatapoihin ja muihin ryhmän jäseniin & ohjaajiin sekä luodaan yhteiset pelisäännöt. Elokuun viimeisellä viikolla pidämme Ilttiksen Olympialaiset!

 

Syyskuu:               Teema: Luonto

Syyskuussa ulkoilemme paljon, ja pelaamme pihapelejä. Lisäksi askartelemme ja leikimme & pelaamme sisähommissa. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös retken lähipuistoon.

 

Lokakuu:               Teema: Kisailuja & pelejä

Lokakuussa on ohjelmassa teeman mukaisesti erilaisia kisoja ja pelejä. Pelaamme pihapelejä, arvuuttelemme erilaisia pulmia & arvoituksia ja pidämme tietovisan. Ilttiksen kerhotoiminta (kokkikerho, askartelukerho & liikuntakerho) aloitetaan, mikäli riittävä ohjaajaresurssi saavutetaan.

Vietämme syyslomaa 16.10 – 22.10, jolloin ilttis on suljettu.

 

Marraskuu:                 Teema: Pokemonit

Marraskuussa ilttiksen kuukausiteemana ovat Pokemonit, joihin liittyen askartelusta kiinnostuneet pääsevät tekemään Pokemon-pehmoeläimiä, Pokemon-hamahelmitöitä yms. Lisäksi järjestämme pöytäpeliturnauksia ja ratkomme arvoituksia & etsimme rasteja pihasuunnistuksen merkeissä.

 

Joulukuu:                     Teema: Joulu

Joulukuussa keskitymme rauhoittumaan joulun odotukseen, ja ohjelmassa on mm. jouluun liittyviä askarteluita.  Itsenäisyyspäivänä TI 6.12 ilttis on suljettu.

———————————————————————————–

Vietämme Joululomaa xx.12.2017 – xx.1.2018, jolloin ilttis siis suljettu.

Toiminta jatkuu kevätkauden merkeissä xx.1.2018.