Syyskausi 2017

Elokuu:                  Teema: Toisiin tutustuminen

Elokuussa ulkoillaan paljon ja tutustutaan yhdessä ilttiksen tiloihin,toimintatapoihin ja muihin ryhmän jäseniin & ohjaajiin sekä luodaan yhteiset pelisäännöt.

 

Syyskuu:               Teema: Luonto

Syyskuussa ulkoilemme paljon, ja pelaamme pihapelejä. Lisäksi askartelemme luonnon materiaaleista ja leikimme & pelaamme sisähommissa. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös retken lähipuistoon. Ilttiksen kerhot alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, samoin ilttiksen viikkokisat, joita on tarjolla joka viikko vaihtuvilla teemoilla. 

 

Lokakuu:               Teema: Liikenne

Lokakuussa teemme askarteluissa mm. liikennemerkkejä & puuautoja. Ulkoilemme päivittäin, ja leikimme & pelaamme myös sisätiloissa. Lokakuu huipentuu 31.10 Halloween-juhliin!

 

Vietämme syyslomaa 16.10 – 22.10, jolloin ilttis on suljettu.

 

Marraskuu:          Teema: Avaruus

Marraskuussa on kuukausiteeman mukaisesti aiheena avaruus, johon liittyen teemme erilaisia askarteluja. Lisäksi teemme marraskuun alkupuolella isänpäiväyllätyksiä! Kerhot ja viikkokisat jatkuvat entiseen malliin.

 

Joulukuu:             Teema: Joulu

Joulukuussa keskitymme joulun odotukseen, ja joulu tulee näkymään ilttiksen päiväohjelmassa monella tavalla. Luvassa on mm.  jouluaiheista elokuvaa, askarteluja ja ulkoleikkejä & kisoja.

 

Itsenäisyyspäivänä KE 6.12 ilttis on suljettu.

———————————————————————————–

Vietämme Joululomaa 23.12.2017 – 7.1.2018, jolloin ilttis siis suljettu.

Toiminta jatkuu kevätkauden merkeissä 8.1.2018.