Ilmoittautuminen

(HUOM! KOSKELAN TANSSIN ja KUKKULAN KUVATAIDEKOULUN ILMOITTAUTUMISET OMIEN SIVUJEN KAUTTA!)

Kursseille voi ilmoittautua kolmella tavalla:

Verkkoilmoittautuminen näyttää reaaliajassa, oletko saamassa kurssipaikan tai varasijan. Verkkoilmoittautumisen voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. sähköpostilla ilmoittautumisia emme vastaanota.

VERKKOILMOITTAUTUMINEN

Kaikille kursseille voi ilmoittautua ennakkoon mutta niille kursseille joissa on mainittu ilmoittautumispäivä,  pitää ilmoittautua ennakkoon. Yksilöopetukseen ei voi ilmoittautua internetin kautta, vaan suoraan opettajalle opetusohjelmassa olevan ohjeen mukaan. Soitonopetuksen ilmoittautumisen ohjeen löydät kurssikohtaisesti opetusohjelmasta.

Ennakkoilmoittautuminen on sitova. Mikäli kurssille tuloa ei peruta vähintään viittä päivää ennen kurssin alkua (jos ei ole materiaalitilauksia) laskutetaan peruutusmaksuna puolet kurssin hinnasta. Jos kurssiin sisältyy materiaalitilauksia on peruminen tehtävä vähintään viikkoa (7 pv) aiemmin.

OPINTOMAKSUT

Jokaisella kurssilla on kurssikohtainen maksu, joka on ilmoitettu kurssitietojen yhteydessä. Verkkoilmoittautumisen yhteydessä saa kurssin maksutiedot, jolla kurssimaksun voi maksaa. Koskelaan paikanpäällä ilmoittautuneille annetaan maksutiedot tai lasku. Kurssimaksun voi maksaa myös käteisellä tai pankkikortilla Koskelan asiakasneuvontaan.

Musiikin yksilöopetuksen kurssimaksut laskutetaan. Tarvittavat oppikirjat ja materiaalit ( esim. puutavara, savi, langat, kankaat ) opiskelija maksaa itse.

Pienryhmämaksu: Kielten jatkokurssilla (väh. 5 vuotta opiskelleet) on mahdollisuus jatkaa 3-6 opiskelijan pienryhmässä jos minimiopiskelijamäärä ei toteudu. Pienryhmän kurssimaksu muodostuu seitsemän opiskelijan maksusta joka jaetaan osallistujien kesken. Ryhmän koko/opiskelijamäärä määräytyy 3. opiskeluviikolla.

ALENNUKSET OPINTOMAKSUISTA:

Opetusministeriö on myöntänyt kansalaisopistoille opintosetelityyppistä avustusta, jolla voidaan alentaa eri kohderyhmien opiskelumaksuja. Äänekosken kansalaisopiston opintoseteliavustukset on kohdistettu eläkeläisille, maahanmuuttajille ja työttömille.

Eläkeläiset:

  • Eläkeläisalennus on kohdistettu suoraan tiettyihin kursseihin. Kurssin yhteydessä on merkintä OPINTOSETELIALENNUS. Näille kursseille on ilmoitettu kaksi hintaa: eläkeläishinta ja kurssin normaalihinta. Huom! Eläkeläsalennusta voi käyttää vain kerran eli yksi alennuskurssi / eläkeläinen.
  • Eläkeläisalennuksen varmistamiseksi opiston henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa pyytää esittämään eläkekortti.

Työttömät:

  • Työttömille on voimassa 30 euron alennus miltä tahansa kansalaisopiston kurssilta. Alennus varattu 80 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Ilmoittautua voi Koskelan asiakasneuvontaan (soittamalla tai paikanpäällä). Asiakasneuvonta tekee ilmoittautumisen toivotulle kurssille ja antaa maksutiedot ja ohjeet.
  • Huom! Yksi alennuskurssi/työtön.

Maahanmuuttajat:

  • Maahanmuuttajille suunnatun opetuksen yhteydessä on ilmoitettu valmiiksi alennettu hinta.