Kesäkurssit

TANSSIN KURSSIT


YLEISTÄ TIETOA

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu kurssille täyttämällä ilmoittautumislomake verkkoilmoittautumisen kautta (suora linkki löytyy kurssikuvauksesta) tai soittamalla asiakasneuvontaan p. 0400 115360, 0400 115366. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Tämän jälkeen tehdystä perumisesta veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun.

Ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkamista tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä, aikataulusta, kurssilla tarvittavista materiaaleista (jokainen kustantaa itse materiaalit) ja muista käytännöistä.

KURSSIHINTA:
Kurssille on ilmoitettu kolme hintaa.  Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeessa minkä vaihtoehdon valitset.

Vaihtoehto:     A.) opetus
Vaihtoehto      B.) opetus, lounas ja kahvi
Vaihtoehto      C.) opetus, lounas, kahvi, päivällinen, aamiainen ja yöpyminen Koskelassa

KURSSIMAKSUN MAKSAMINEN:
Ilmoittautuessasi netin kautta saat maksutiedot jolla voit maksaa kurssimaksun. Maksa kurssi vasta sen jälkeen kun olet saanut vahvistuksen kurssin alkamisesta tekstiviestillä.
Ilmoittautuessasi puhelimitse, lähetämme kurssimaksun joko postitse tai sähköpostiisi.

MAJOITTUMINEN:
Yöpyminen tapahtuu Koskelan toimitalossa luokkatilassa. Majoittujille on varattu ilmapatjat, peitot ja tyynyt. Liinavaatteet ja pyyhkeet tulee tuoda itse mukana. Keittiö, pesutilat ja wc:t sijaitsevat lähellä yöpymistilaa. Ruokailut tapahtuvat alakerran ruokatilassa. Jääkaappiin voi tuoda myös omia eväitä halutessaan.

Majoittua voi myös Hotelli Hirvessä (alk.78€/yö). Hotellimajoitus tulee varata itse suoraan hotellista (www.hotellihirvi.fi).