Ilmoittautuminen 

Kursseille ilmoittaudutaan nettilomakkeella, joka löytyy jokaisesta kurssikuvauksesta sivulta tai puhelimitse soittamalla Koskelan asiakaspalveluun: 0400 115 365, 0400 115 366. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kerrottuna kurssikuvauksien yhteydessä. Voit tiedustella vapaita paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä aina kurssin alkamispäivään saakka.

Kurssipaikan vahvistatte maksamalla kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai lähettämällämme laskulla eräpäivään mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään pääsääntöisesti viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista kutsu, joka sisältää kurssiohjelman ja laskun (mikäli et ole maksanut kurssimaksua verkossa). Jos työnantajasi maksaa kurssimaksusi, se voidaan laskuttaa ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Kurssikohtaiset hinnat näet kurssikuvauksista.

 

Jokaisen kurssikuvauksen lopusta löytyy linkki netti-ilmoittautumiseen.
Voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen:

kansanopisto@aanekoski.fi tai
Koskelan asiakasneuvontaan puh. 0400 115 360, 0400 115 366.

 

Asiakasneuvonta on avoinna seuraavasti: 

MA-TO     lokakuusta alk. klo 11-18
PE              klo 8-14