Lasten ja nuorten kerhot 2018-2019

BÄNDIKERHOT NUORILLE 

Haluatko soittaa bändissä? Tule Koskelaan! Nuorten/ lasten bändikerho on tarkoitettu kaikille bändisoitosta kiinnostuneille. Bändikerhoon voi tulla, olet sitten vasta aloittelemassa tai ehtinyt jo opiskella jotain soitinta aiemmin.

Ensimmäisellä kerralla katsomme ketä paikalle saapuu ja millaisia bändejä joukosta voisi syntyä. Ohjaajan kanssa sovitaan harjoitteluajat. Tule rohkeasti, ota myös kaverisi mukaan. Yli 10 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan kaikki klo 16-17 ja suunnitellaan harjoitusajat.

Ohjaaja: Teppo Seppänen

 

KANTAPÄÄN KAUTTA – kudotaan sukat

Kerho tarkoitettu niin nuorille (12-17 vuotiaat) kuin aikuisillekin, joille kantapää sukassa on mysteeri. Kutomisen perustaidot tulee olla hallussa. Mukaan tarvitsen sukkapuikot ja lankaa. 

Ohjaaja: Leila Muli 

 

KIDDIEJAM®

KIddieJam tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Tuokio tarjoaa pienelle tanssijan aluille maistiaisia showtanssin, baletin, kansantanssin, streetlajien ja paritanssin perusteista, luovuutta ja leikkiä unohtamatta! KiddieJam kehittää lapsen tanssillisia perustaitoja ja tarjoaa riemua ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle tunnilla. KiddiJam on jammailua lsten ehdoilla!

Ohjaaja: Maija Voutila

 

KÄDENTAITOKERHOT Äänekoski

Askartelua, käsitöitä, tuunausta ja jopa leivontaa. Tehdään erilaisia asioita käsillä. Ryhmään mahtuu 12 lasta. Kurssimaksu sisäältää tarvikemaksun. 

Ohjaaja: Leila Muli

 

LASTEN JUMPPA

Hauskaa, kehittävää ja monipuolista lasten liikuntaa 4-6 vuotiaille. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. 

Ohjaaja: Heli Siekkinen

 

MAGNA JA SARJAKUVAPIIRTÄMISEN KERHO                   TÄYNNÄ!

Kurssilla tutustutaan sekä länsimaalaiseen että japanilaiseen sarjakuvaan eli mangaan. Opettelemme piirtämään eri tekniikoilla omia hahmoja ja tarinoita, ja tutustumme myös tarinankerrontaan. Mukaan tarvitaan A3-piirustuslehtiö, lyijykynä, kumi, 30cm viivoitin ja musta ohut tussi.

Ohjaaja: Daniela Ferretti

 

MUKSUMUSKARI 0-2v.                                                                  TÄYNNÄ!

Yhdessäolo ja musisoinnin iloa laulaen, soittaen, leikkien ja liikkuen. Ryhmään mahtuu 12 lasta + aikuiset (vanhempi, mummi, ukki taikka kummi). Sisaralennus 10e.

Ohjaaja: Merja Kopare-Närhi

 

MUSIIKKIA TIETOKONEELLA

Opiskellaan musiikin tekemistä tietokoneella (ohjelmointi, äänittäminen ja miksaaminen). Aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille. Yli 10 vuotiaille.

Ohjaaja: Teppo Seppänen

 

PARKOUR intensiivikurssi 6 x, kaksi ryhmää: 6-10 ja 11-> vuotiaat   KURSSI PÄÄTTYNYT!

Tutustutaan ja harjoitellaan lajin alkeita,Koskelan lähiympäristössä. Parkour kehittää yleiskuntoa, lihaskesktävyyttä ja sitkeyttä sekä vahvistaa luustoa. Monipuolisen akrobaattisuutensa vuoksi laji kehittää erityisesti myös koordinaatiokykyä ja muuta kehonhallintaa. Lapsen mukana voi myös aikuinen tulla tutustumaan lajiin!

Ohjaaja: Hannu Rouvinen

 

PIIRRÄ JA MAALAA Äänekoski

Piirretään ja maalataan eri tekniikoin, eri aiheita. Kerho on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille ja mukaan mahtuu 12 lasta.

Ohjaajana: Maiju-Liina Nieminen ja Emma Pakkala

 

PIRPANAT -kansantanssiryhmä 4-5 vuotiaille

Lasten tanssiryhmä, joka ammentaa liikekielensä luovan lastentanssin lisäksi suomalaisesta kansantanssista. Ryhmässä opetellaan yhdessä toimimista, tanssin perusaskelia, tilan ja oman kehon hahmotusta luovien harjoitteiden kautta. Vuoden aikana harjoitellaan ohjelmakokonaisuus, jota pyritään esittämään mahdollisuuksien mukaan.

Ohjaaja: Katariina Hiukka

 

TEMPOA TENAVIIN® musiikkiliikuntaa 1,5-3 vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmä on lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Toiminnan tavoite on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tärkeitä tekijöitä ovat liikunnan ilo, vauhdin hurma sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen. Mukaan mahtuu 12 parivaljakkoa!

Ohjaaja: Katariina Hiukka