Lasten ja nuorten kerhot

 

LUKUVUODEN 2018-2019 OHJELMA PÄIVITTYY SIVUILLE ELOKUUHUN 2018 MENNESSÄ!

 

 

KÄDENTAITOKERHO & POSLIININMAALAUS 8v.->

Askartelua, käsitöitä, tuunausta ja jopa leivontaa. Tehdään erilaisia asioita käsillä.

Tule sinäkin kokeilemaan miten väreillä ja pensseleillä saa aikaan kivoja juttuja. Värit ja maalattava posliini on ostettava itse, ohjaaja neuvoo niissä. Ryhmään mahtuu 12 lasta.

Kädentaito ja posliininmaalaus ryhmät on yhdistetty!

Ohjaaja: Leila Muli

 

MAGNA JA SARJAKUVAPIIRTÄMISEN KERHO 

Kurssilla tutustutaan sekä länsimaalaiseen että japanilaiseen sarjakuvaan eli mangaan. Opettelemme piirtämään eri tekniikoilla omia hahmoja ja tarinoita, ja tutustumme myös tarinankerrontaan. Ota mukaan A3-piirustuslehtiö, lyijykynä, kumi, 30cm viivoitin ja musta ohut tussi.

Ohjaaja: Daniela Ferretti

 

PARKOUR 7-12 -vuotiaille

Tutustutaan ja harjoitellaan lajin alkeita,Koskelan lähiympäristössä. Parkour kehittää yleiskuntoa, lihaskesktävyyttä ja sitkeyttä sekä vahvistaa luustoa. Monipuolisen akrobaattisuutensa vuoksi laji kehittää erityisesti myös koordinaatiokykyä ja muuta kehonhallintaa.

Ohjaaja: Hannu Hänninen

 

PAMPULAT -kansantanssiryhmä 7-9 vuotiaille

Lasten tanssiryhmä, joka ammentaa liikekielensä luovan lastentanssin lisäksi suomalaisesta kansantanssista. Ryhmässä opetellaan tanssin perusaskelia, kansantanssin perusaskelikkoja, yhdessä toimimista, tilan ja oman kehon hahmotusta, paritanssien alkeita luovien harjoitteiden avulla. Vuoden aikana harjoitellaan ohjelmakokonaisuus, jota pyritään esittämään mahdollisuuksien mukaan.

Ohjaaja: Katariina Hiukka

 

PIIRRÄ JA MAALAA Äänekoski

Piirretään ja maalataan eri tekniikoin, eri aiheita. Kerho on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille ja mukaan mahtuu 12 lasta.

Ohjaajana: Elina Hytönen ja Linda Suuronen

ASKARTELE, TUUNAA, PIIRRÄ & MAALAA Suolahti

Askarrellaan ja tuunataan, piirretään ja maalataan eri tekniikoin, eri aiheita. Saatamme jopa kutoa jotain! Kerho on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille ja mukaan mahtuu 12 lasta.

Ohjaajana: Elina Hytönen ja Linda Suuronen

 

PIRPANAT -kansantanssiryhmä 4-6 vuotiaille

Lasten tanssiryhmä, joka ammentaa liikekielensä luovan lastentanssin lisäksi suomalaisesta kansantanssista. Ryhmässä opetellaan yhdessä toimimista, tanssin perusaskelia, tilan ja oman kehon hahmotusta luovien harjoitteiden kautta. Vuoden aikana harjoitellaan ohjelmakokonaisuus, jota pyritään esittämään mahdollisuuksien mukaan.

Ohjaaja: Katariina Hiukka

 

TEMPOA TENAVIIN musiikkiliikuntaa 1,5-3 vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa

Tempoa Tenaviin® -musiikkiliikuntaryhmä on lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Toiminnan tavoite on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tärkeitä tekijöitä ovat liikunnan ilo, vauhdin hurma sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen. Mukaan mahtuu 12 parivaljakkoa!

Ohjaaja: Katariina Hiukka