Lasten ja nuorten kerhot 2018-2019

LUKUVUOSI 2019-2020 PÄIVITETÄÄN ELOKUUSSA!

KIDDIEJAM®

KIddieJam tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Tuokio tarjoaa pienelle tanssijan aluille maistiaisia showtanssin, baletin, kansantanssin, streetlajien ja paritanssin perusteista, luovuutta ja leikkiä unohtamatta! KiddieJam kehittää lapsen tanssillisia perustaitoja ja tarjoaa riemua ja onnistumisen kokemuksia jokaiselle tunnilla. KiddiJam on jammailua lasten ehdoilla!

Ohjaajat: Maija Voutila, Katariina Hiukka

 

LASTEN JUMPPA

Hauskaa, kehittävää ja monipuolista lasten liikuntaa 4-6 vuotiaille. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. 

Ohjaaja: Heli Siekkinen

 

SARJAKUVAPIIRTÄMISEN KERHO                   TÄYNNÄ!

Kurssilla tutustutaan sekä länsimaalaiseen että japanilaiseen sarjakuvaan eli mangaan. Opettelemme piirtämään eri tekniikoilla omia hahmoja ja tarinoita, ja tutustumme myös tarinankerrontaan. Mukaan tarvitaan A3-piirustuslehtiö, lyijykynä, kumi, 30cm viivoitin ja musta ohut tussi.

Ohjaaja: Daniela Ferretti

 

MUKSUMUSKARI 0-2v.                                                                  TÄYNNÄ!

Yhdessäolo ja musisoinnin iloa laulaen, soittaen, leikkien ja liikkuen. Ryhmään mahtuu 12 lasta + aikuiset (vanhempi, mummi, ukki taikka kummi). Sisaralennus 10e.

Ohjaaja: Merja Kopare-Närhi

 

MUSIIKKIA TIETOKONEELLA

Opiskellaan musiikin tekemistä tietokoneella (ohjelmointi, äänittäminen ja miksaaminen). Aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille. Yli 10 vuotiaille.

Ohjaaja: Teppo Seppänen

 

PARKOUR intensiivikurssi

Tutustutaan ja harjoitellaan lajin alkeita,Koskelan lähiympäristössä. Parkour kehittää yleiskuntoa, lihaskesktävyyttä ja sitkeyttä sekä vahvistaa luustoa. Monipuolisen akrobaattisuutensa vuoksi laji kehittää erityisesti myös koordinaatiokykyä ja muuta kehonhallintaa. Lapsen mukana voi myös aikuinen tulla tutustumaan lajiin!

Ohjaaja: Hannu Rouvinen

 

PIIRRÄ JA MAALAA Äänekoski

Piirretään ja maalataan eri tekniikoin, eri aiheita. Kerho on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille ja mukaan mahtuu 12 lasta.

Ohjaajana: Maiju-Liina Nieminen ja Emma Pakkala

 

PIRPANAT -kansantanssiryhmä 4-5 vuotiaille

Lasten tanssiryhmä, joka ammentaa liikekielensä luovan lastentanssin lisäksi suomalaisesta kansantanssista. Ryhmässä opetellaan yhdessä toimimista, tanssin perusaskelia, tilan ja oman kehon hahmotusta luovien harjoitteiden kautta. Vuoden aikana harjoitellaan ohjelmakokonaisuus, jota pyritään esittämään mahdollisuuksien mukaan.

Ohjaaja: Katariina Hiukka

 

TEMPOA TENAVIIN® musiikkiliikuntaa 1,5-3 vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmä on lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Toiminnan tavoite on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tärkeitä tekijöitä ovat liikunnan ilo, vauhdin hurma sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen. Mukaan mahtuu 12 parivaljakkoa!

Ohjaaja: Katariina Hiukka

LETITYSKURSSI, lyhytkurssi

Letityskurssilla harjoitellaan peruslettejä (ranskalainen, kalanruoto, putous, köysi ja 3D) ja kokeillaan lettikampauksentekemista. Mukaan pitkähiuksinen letitettävä, harja, ponnarilenkkejä sekä iloista mieltä!

Ohjaaja: Kati Nuijanmaa