Tanssijoiden mestarikurssit

Opettajina: Akim Bakhtaoui, Anne-Maarit Kinnunen, Karoliina Lahdenperä, Natasha Lommi ja Mikko Makkonen

Ajankohta: 7.-10.6.2018 Koskelassa ja Painotalon tanssisalissa

Laajuus 38 h –
Kaksi tasoryhmää:

  • keski-/jatkotaso (14-16 v.)
  • edistyneet/ammattilaiset (+17 v.-)

Haluatko tanssia aamusta iltaan huippuopettajien johdolla?

Mikäli olet vähintään 14-vuotias ja jo useamman vuoden monipuolisesti treenannut nuori tanssija: Tervetuloa Nuorten tanssijoiden mestarikursseille Äänekoskelle!

Kursseilla on joka päivä nykytanssitunti ja siihen liittyvä workshop, katutanssitunti ja päivittäin vaihtuva open level-tunti. Lisäksi on kahden päivän jaksot lyrical jazzia ja improvisaatiota. Kahtena iltana on myös ohjattu kehonhuolto / venyttely. Lauantaina on kaikkien kurssilaisten yhteiset improjamit ja sunnuntaina loppunäytös Painotalon lavalla.

Mahtavat neljä päivää tanssia hyvässä porukassa!

MESTARIKURSSIEN LUKUJÄRJESTYKSEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

Opettajat:

* Natasha Lommi (nykytanssi & workshop la-su)
* Mikko Makkonen (nykytanssi & workshop to-pe)
* Akim Bakhtaoui (katutanssi & open level –tunnit / house, locking, freestyle, lattiatekniikka to-su)
* Karoliina Lahdenperä (lyrical jazz to-pe)
* Anne-Maarit Kinnunen (improvisaatio ja improjamit la)

– Viisi eri tuntia päivässä, treenausta huippuopettajien johdolla!
– Kurssi alkaa torstaina klo 12.00 ja loppuu sunnuntaina klo 18.00. Kurssin loppunäytös su klo 17.30 Painotalolla.

Hinta:
1. 160€  (Opetus, lounas ja välipala)
2. 220€ (Opetus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja yhteismajoitus Koskelassa)
3. 280€ (Opetus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja majoitus POKEn asuntolassa)
4. 190€ + yöpyminen hotellissa (Opetus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja majoitus hotelli Hirvessä, kts. hinnat sivulta majoitus)

 

VIELÄ EHDIT ILMOITTAUTUA!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

 

Opettajaesittelyt: 

AKIM BAKHTAOUI (Katutanssi + open level -tunti: freestyle, house,lattiatekniikka, locking)
Akim aka Alpha Extreme, joka voi olla monille tuttu ryhmästä WFFF (Will Funk For Food) on katutanssilajien monitaitaja ja ahkera treenaaja. Päälajeina toimivat Locking ja Hiphop. Akim päätyi tanssin pariin 2006 show:lla, mutta vaihtoi katutanssilajeihin vuonna 2007. Kisaaminen alkoi samana vuonna ja Akim onkin tämän hetkinen Suomenmestari mm. Lockingissa ja Hiphopissa. Suurimpiin saavutuksiin voidaan myös lisätä 2011 vuoden Funkin Stylez Finals edustuspaikka Saksassa, jossa Akim pärjäsi semifinaaleihin asti. Akim kisailee paljon Suomessa ja ulkomailla, ja on käynyt treenaamassa mm. Ruotsissa ja Tšekeissä.
Akimin opetustyyli on rento, vaativa ja hän pyrkii haastamaan sekä oppilaita että itseään. Akimille on tärkeää uuden oppimisen ja hauskuuden yhdistäminen sekä se, että tekee aina parhaansa eikä luovuta! On myös tärkeää tukea ja käydä monissa katutanssi tapahtumissa.

 

 

ANNE-MAARIT KINNUNEN (improvisaatio)

Anne-Maarit on jyväskyläläinen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Hän valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi 2006 (Trinity Laban, Lontoo). Kinnunen asui pitkään Englannissa, jossa hän työskenteli lukuisissa tanssi- ja esitystaiteen teoksissa mm. koreografien Lorraine Smithin, Roberta Vazin ja Raquel Claudinon kanssa. Hän on esiintynyt eri puolilla Eurooppaa ja Suomessa viimeisimpänä koreografi Virpi Juntin teoksessa Katkeamattomia kontinuumeja. Anne-Maarit on saanut useita henkilökohtaisia apurahoja taiteelliseen työskentelyynsä.

 

 

 

 

 

KAROLIINA LAHDENPERÄ (lyrical jazz)
Tanssitaiteen kandidaatti (Balett Akademien 2004), AmO 2017. Opettanut tanssia Ruotsissa, Perussa ja Suomessa yli 10 vuotta. Tällä hetkellä tanssinopettajana Gradialla Jyväskylässä.
Menestynyt monissa tanssikilpailuissa. Esim. 2006 voitti Ruotsin television Floor Filler –kilpailun pääpalkinnon ja Ruotsin paras tanssija –tittelin. Tehnyt koreografioita lukuisiin tapahtumiin ja kilpailuihin, esim. Team Cooman koreografi Talent Suomi 2016 –ohjelmassa.
Karoliinan opetuslajeihin kuuluvat show-, jazz- ja katutanssi sekä lyrical hiphop, house ja female vibe. Hän pyrkii olemaan inspiraatiota herättävä esikuva ja rohkaisemaan oppilaita löytämään omat vahvuutensa, mutta myös motivoimaan monipuoliseen treenaamiseen. Jokaisella meistä on oma yksilöllinen tapa tuottaa liikettä ja liikkuminen tanssin muodossa on jokaisen ihmisen oikeus!

                                             

 

                                                    NATASHA LOMMI (nykytanssi, workshop)

Natasha on Tamara Rasmussen Opiston kasvatti. Hän valmistui tanssijaksi Tukholman Danshögskolanista vuonna 2005 ja Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta 2007. Lommi on työskennellyt useiden suomalaiskoreografien kuten Tommi Kitin, Susanna Leinosen ja Tero Saarisen kanssa. Lisäksi hän on tanssinut As2wrists-ryhmässä, Helsingin kaupunginteatterissa, Helsinki Dance Companyssa sekä Tanssiteatteri Jazz-Pointissa. Lommi on myös työskennellyt nykysirkuksen parissa Agit Cirkissä ja tehnyt tanssielokuvia yhteistyössä valokuvaaja Noora Geagean kanssa. Tanssinopettajana hän on toiminut vuodesta 2000. Lommi on opettanut niin päiväkotilapsia kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea, hän on pitänyt useita työpajoja ja kursseja harrastelijoille ja toiminut myös harjoituttajana. Natasha Lommi toimii myös Tamara Rasmussen opistolla säännöllisenä tuntiopettajana.

 

 

 

 

MIKKO MAKKONEN (nykytanssi, workshop) 
Mikko on breakdance-taustainen freelance tanssija ja tanssinopettaja. Hän valmistui Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi (tanssijan koulutusohjelma) 2015 ja sitä ennen tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta 2013. Mikko on toiminut tanssijana muun muassa Marjo Kuuselan, Sonya Lindforsin, Jarkko Mandelinin, Matti Paloniemen, Tuomo Railon, Jorma Uotisen sekä Jeremy Waden koreografioissa. Mikko oli tanssijakiinnityksellä turkulaisessa Aurinkobaletissa 2015-2016 ja hän on esiintynyt vierailijana mm. Suomen Kansallisoopperassa, Kinetic Orchestrassa, Tanssiteatteri Glims&Glomsissa sekä Pori Dance Companyssa. Mikko pyrkii toimimaan tanssin kentällä monipuolisesti eri ympäristöissä. Kehollinen tanssijan työn fokus sekä empaattinen ja vastuullinen maailmasuhde ovat perusarvoja Mikon
työskentelyssä.