Ilmoittautuminen 2018-2019

 

 

ILMOITTAUTUMINEN LUKUKAUDEN ALETTUA: 

 • Ota yhteys Koskelan Tanssin toimistoon puhelimitse 040 356 8155 / johtava opettaja Hanna Savolainen TAI sähköpostitse koskelan.tanssi@aanekoski.fi
 • Uusien oppilaiden kokeiluviikot 20.8.-9.9.18 ovat nyt päättyneet.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 1. Täytä ilmoittautumislomake sähköisesti ennen tunnille osallistumista.
 2. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 3. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan koulutussääntöjä.
 4. Kun ilmoittaudut, näet tanssitunnin ajan, opettajan ja paikat. Koskelan Tanssilla on oikeus muuttaa tuntiaikoja ja ryhmän opettajaa, mikäli lukujärjestykseen tulee muutoksia.
 5. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden: kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muistathan, että opintojen lopettamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti Koskelan Tanssin toimistoon.
 6. Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla: Koskelan Tanssin tuntiperuutukset ilmoitetaan tekstiviestillä ja kaikki tiedotteet lähetetään sähköpostitse.
 7. Muistathan merkitä samassa taloudessa tanssivat perheenjäsenet perhealennusta varten
 8. Huom! Lukukausimaksun voi maksaa erissä, max 3 erää/lukukausimaksu, vaikka ilmoittautumislomake antaa valita useammassakin erässä.
 9. Mikäli oppilaalla on jokin erityistoimia vaativa diagnoosi, siitä tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse / puhelimitse Koskelan Tanssin toimistoon. Huoltajan tulee tarvittaessa hankkia tunnille henkilökohtainen avustaja.
 10. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmaa ilmoittautumisen kanssa tai haluat ilmoittautua toimistossa, ota yhteyttä: koskelan.tanssi@aanekoski.fi,
  puh. 040 3568 155, 040 176 8713 (ma klo 12-18, ti-pe klo 10-15)
 11. Jos täytät useamman lapsen ilmoittautumisen, ilmoita ensimmäinen lapsi normaalisti ilmoittautumisen kautta ja sen jälkeen aktivoi tunnukset sähköpostiin tulleiden ohjeiden mukaisesti. Tämän jälkeen seuraavien lasten ilmoittautuminen tehdään niin, että ensin kirjaudutaan luoduilla tunnuksilla ohjelmaan ja valitaan oikeasta yläreunasta kohta ”ilmo” ja sitä kautta ilmoitetaan muiden perheenjäsenten ilmoittautumiset.

Kun olet ilmoittautunut:

 1. Saat vastauksen ilmoittautumiseesi sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli vastausta ei kuulu, ota yhteys Koskelan Tanssin toimistoon.
 2. Oppilaspaikan saatuasi voit osallistua tunnille.

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE