Opettajat

HANNA SAVOLAINEN

Koskelan Tanssin johtava opettaja  

Jazztanssi, nykytanssi, baletti, poikien tanssi

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Koskelan Tanssin johtava opettaja, Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta. Toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


ANNE JOUTSIMÄKI

Jazztanssi, Nykytanssi

 


ANNE-MAARIT KINNUNEN
Nykytanssi, Nappulatanssi, Poikien tanssi

Tanssitaiteen kandidaatti (Trinity Laban, Lontoo 2006). Anne on työskennellyt tanssijana lukuisissa produktioissa esiintyen ympäri Eurooppaa mm. Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa. Suomeen hän palasi vuonna 2012. Anne toimii opettajan toimensa ohella freelance-tanssijana.


KIRSI KEISANEN
Nykytanssi, Nappulatanssi 5 v.

Tanssitaiteen maisteri, tanssinopettaja, koreografi, tanssija

Aloittanut tanssiopinnot Tanssikoulu Sarassa Jyväskylässä. Valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun pedagogiikan laitokselta 2010. Opettanut mm. Koskelan Tanssissa, Espoon tanssiopistossa, Helsingin tanssiopistossa ja Tanssikoulu DCA:ssa. Tanssiteatteri Krampin perustajajäsen. Tehnyt koreografioita Krampin lisäksi Jyväskylän työväenteatterille ja operettiteatteri Bravo!:lle. Menestynyt niin Kajaanin koreografiakatselmuksessa kuin Fdo:n Performing Arts -kilpailuissa.

 


ANTERO UIMONEN

Break tanssi

 


KATARIINA PARKKONEN

Katutanssi

Katariina aloitti aktiivisen tanssiharrastuksen vuonna 1997 Jyväskylässä hiphop-tunneilla. 16-vuotiaana hän muutti Helsinkiin opiskelemaan Tapiolan lukion musiikkilinjalle ja jatkoi tanssimista pääkaupunkiseudun tanssikouluissa. Vuosina 2008-2010 hän kokeili myös Boogstylea, Poppingia ja Krumpingia, joista on jäänyt vaikutteita hänen tanssityyliinsä. Vuosina 2009-2012 hän osallistui myös yli 50:lle eri ulkomaisten tanssinopettajien pitämille workshopeille Suomessa sekä Tokiossa ja Tukholmassa. Katariinan esikuva ja tärkein vaikuttaja on Ambra Succi, jonka leirillä (Bounce Summercamp) Katariina oli mm. kesällä 2012.

Katariina on opettanut tanssia jo useamman vuoden, joista viimeisimmät vuodet Step Upilla Helsingissä. Tanssinopettajan Katariina on iloinen, energinen ja tsemppaava ja pyrkii ottamaan kaikki huomioon. Hän korostaa tunneillaan tekemisen iloa ja mieluusti sata tai vaikka tuhat lasissa. Hänelle tärkeää on olla sydämellinen ja ystävällinen, nauttia tanssimisesta ja liikkumisesta musiikin viedessä mukanaan.


LOTTA ROUKALA 

Akrobatia