Opettajat

HANNA SAVOLAINEN

Koskelan Tanssin johtava opettaja (puh. 040 356 8155)

Baletti, Jazztanssi, Nykytanssi, Nyky/jazz alkeet 1 (9 v.-) 

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hanna on Koskelan Tanssin johtava opettaja ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Hän aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta, toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Hänellä on opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


ANNE JOUTSIMÄKI

Jazztanssi, Nykytanssi, Nyky/jazz valmentava 8 v.

Anne on jyväskyläläissyntyinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on opiskellut Jyväskylän Yliopistossa taidekasvatusta, tanssipedagogiikkaa sekä draamakasvatusta. Näiden lisäksi hänellä on lastentarhanopettajan tutkinto. Anne on toiminut tanssijana lukuisissa vapaan kentän produktiossa mm. Virpi Pahkisen, Mirja Tukiaisen, Teemu Kyytisen ja Ari Nummisen teoksissa sekä musikaaleissa ja opereteissa. Opetustyötä Anne on tehnyt lukuisilla eri tahoilla. Oppilastöiden, näytösten ja tanssisatujen lisäksi hän on tehnyt useita omia kokoillan tanssiteoksia sekä toiminut koreografina reilussa neljässäkymmenessä musiikkiteatteriesityksessä. Lisäksi hän on toiminut tanssin kentällä erilaisissa järjestötoimissa ja luottamustehtävissä.

Tanssissa Annea kiehtoo sen loputon rikkaus ja monipuolisuus: Taide, viihde, liikunta, keho, mieli, äly, tunne….
Tanssissa on kaikki ja se tarjoaa mahdollisuuden käyttää kokonaisvaltaisesti kaikkia persoonallisuuden eri puolia. Opettajana hän toivoo pystyvänsä raottamaan ovia juuri tähän tanssin ja taiteen maailman moninaisuuteen ja auttaa oppilasta löytämään sieltä oman polkunsa, ilmaisutapansa ja elämää rikastuttavan ilon lähteensä.

 Martha Grahamin sanoin: ”Dance is the hidden language of the soul.”  Sitä etsimään ja löytämään!

 


ANNE-MAARIT KINNUNEN
Nykytanssi

Tanssitaiteen kandidaatti (Trinity Laban, Lontoo 2006). Anne on työskennellyt tanssijana lukuisissa produktioissa esiintyen ympäri Eurooppaa mm. Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa. Suomeen hän palasi vuonna 2012. Hän toimii opettajan toimensa ohella freelance-tanssijana.


KIRSI KEISANEN
(äitiyslomalla)

Tanssitaiteen maisteri, tanssinopettaja, koreografi, tanssija. Kirsi on aloittanut tanssiopinnot Tanssikoulu Sarassa Jyväskylässä. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun pedagogiikan laitokselta 2010. Hän on opettanut mm. Koskelan Tanssissa, Espoon tanssiopistossa, Helsingin tanssiopistossa ja Tanssikoulu DCA:ssa. Tanssiteatteri Krampin perustajajäsen. Kirsi on tehnyt koreografioita Krampin lisäksi Jyväskylän työväenteatterille ja operettiteatteri Bravo!:lle. Hän on menestynyt niin Kajaanin koreografiakatselmuksessa kuin Fdo:n Performing Arts -kilpailuissa.


ANTERO UIMONEN

Break tanssi, Nappulatanssi pojat 5-6 v.

 


KATARIINA PARKKONEN

Katutanssi

 

 


LOTTA RAUTAKORPI (os. Roukala) 

Akrobatia

 


LOTTA TERÄVÄ

Nappulatanssi 4-6 v., Nyky/jazz valmentava 7 v., Dancemix 13 v.- alkeet

Energinen ja rempseä Oulun ammattikorkeakoulusta keväällä 2017 valmistunut tanssinopettaja. Hän on opettanut kaikenikäisiä, mutta eniten 3-18 vuotiaita.
Häneltä löytyy tanssi- ja opetuskokemusta niin show-, street- ja nykytanssista kuin baletista, pari- ja kansantanssista.
Tunneillaan hän pyrkii olemaan positiivinen, innostava ja ryhmän tarpeet huomioon ottava opettaja, joka kannustaa oppilaita toisten huomioimiseen ja kohtaamiseen.