Nuori, selkeytä suunnitelmiasi Koskelan kansanopistolinjalla

Lukuvuoden kestävällä Sytykkeitä tulevaisuuteen -linjalla (30 ov) saat eväitä jatko-opintoihin, työelämään ja elämään. Vahvistat tulevaa polkuasi ja hyödyt monipuolisesti kansanopistovuodesta.

Koulutukseen pääsyn vähimmäisikä on 18 vuotta. Linja on tarkoitettu sinulle nuori/nuori aikuinen, joka haluat vielä pohtia koulutus- ja työelämävalintojasi ja etsiä kiinnostuksen kohteitasi.         

Linjalla saat vahvaa tukea ja ohjausta ja kasvatat itsellesi tärkeää työelämäosaamista. Näiden lisäksi hyödyt monin tavoin opistovuoden annista. Opit mm. tuntemaan omat vahvuutesi, kehität viestintä- ja projektityöskentelyn taitoja ja omaksut työelämässä tarvittavia yhteistyötaitoja. Sinulla on vapaa osallistumisoikeus myös Koskela opiston iltakursseille! Näin sinulla on mahdollisuus harrastaa opintojen ohessa ja myös hyötyä vaikkapa kielitaidon kehittymisen myötä.

Koko linjan opinnot suoritettuasi saat 6 lisäpistettä, jos haet toisen asteen ammatilliseen koulutukseen. Koulutus toimii hyvänä nivelvaiheena monenlaisille jatko-opinnoille ja suunnitelmille. Opintoihin voi hakea opintotukea. Opistovuosi ei vie ensikertalaiskiintiöpaikkaa korkeakouluun haettaessa.

Lisätietoja:

http://koskelansetlementti.net/kansalaisopisto/lisatiedot-sytykkeita/

Hae koulutukseen:

http://koskelansetlementti.net/kansalaisopisto/sytykkeita/ilmoittautuminen-sytykkeita/