SIVUAINEBALETTI 1 ALKAA 18.1.2023

 

Sivuainebaletti 1 -ryhmä alkaa ensi viikon keskiviikkona Painotalon tanssisalissa klo 17.15-18.15. Tunti on tarkoitettu Koskelan Tanssin keski- ja jatkotason oppilaille. Tunnilla käydään läpi baletin perustekniikkaa ja se on hyvää tekniikkaharjoitusta kaikkiin tanssilajeihin. Tarkoitus on saada tämän kevään aikana suoritettua koko vuoden kurssi eli tunnit jatkuvat koulujen kesälomaan saakka!

Mikäli haluat parantaa perustekniikkaasi, työstää jalkojen aukikiertoa ja vartalon linjausta, tämä tunti on juuri sinulle! (Huom! Mikäli haluat suorittaa laajan oppimäärän, sivuanebaletti 1 on pakollinen kurssi.)

Ilmoittaudu viimeistään ti 17.1.2023 lähettämällä viesti Hannalle tai Koskelan Tanssin sähköpostiin, niin lisäämme tunnin Hobiver-tilillesi.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN BALETIN MAAILMAAN!