Kevätkausi 2021

 

Ilttiksen kevätkausi alkaa TO 7.1.2021.

 

Tammikuu:                   Teema:    Lautapelit & ulkoilu

Tammikuussa palaamme taas ilttikseen. Kevätkaudella ilttiksen viikko-ohjelma pysyy syyskauden kaltaisena, eli TI: Kipinä, KE: viikkokisat & sählykerho, TO: retkipäivä ja PE: lelu & leffapäivä.  Vkolla 2 pidämme lautapeliviikon, jolloin pelaamme paljon! Lautapelejä voi tuoda myös kotoa.  Lisäksi tammikuussa leikimme ulkoleikkejä ja nautimme talvesta. Aloitamme kevään viikkokisat KE 13.1, ja ensimmäinen eväsretki on TO 14.1.

Helmikuu:                     Teema:    Ystävyys

Helmikuussa keskitymme ystävyysteemaan, ja teemme mm. ystävyyden puun, joka koostuu hyvän ystävän ominaisuuksista. Askartelemme myös ystäväkoruja ja kerrytämme merkintöjä ystävyyspassiin hyvien ja ystävällisten tekojen kautta. Käymme mäenlaskussa TI 16.2 laskiaistiistaina. Tuo retki samalla myös eväsretki, eli omat herkut mukaan. Helmikuun viimeisellä viikolla (vko 8) pidämme pukeutumisen teemaviikon. MA: pukeudu mustaan, TI: ruutua, raitaa, kukkaa & kuvioita, KE: eripariset, TO: pukeudu värikkäästi, PE: järjestämme Pyjamadiscon, jonne pukeudumme yöpukuihin / oloasuihin. Omat herkut mukaan discoon!

 

Vietämme hiihtolomaa 1.3 – 7.3.2020 (vko 9), jolloin ilttis on suljettu.

 

Maaliskuu:                    Teema:   Autot ja kulkupelit

Järjestämme pikkuautonäyttelyn, johon halukkaat voivat tuoda oman pikkuauton kotoa. Äänestämme hienoimman auton, ja eniten ääniä saaneet palkitaan. Lisäksi järjestämme autoilla “rullauskisan” koulun liikuntasalissa. Pisimmälle kulkenut auto voittaa! Rakennamme autoja ja muita kulkupelejä myös legoista, ja värittelemme teemaan liittyviä värityskuvia.

Huhtikuu:                      Teema:

 

Touko & kesäkuu:        Teema:

 

Kevään viimeinen ilttispäivä on PE 4.6.2021, jonka jälkeen siirrymme kesäloman viettoon.