Kevätkausi 2022

 

Ilttiksen kevätkausi alkaa MA 10.1.2022.

 

Tammikuu:                   Teema: Talvi

Tammikuussa nautitaan talvesta & ulkoilusta. Leikitään lumi ja jääleikkejä. Askarteluissa on tarjolla  talviaiheista puuhaa. Kevätkauden viikkokisat alkavat KE 12.1, samoin sählykerho jatkuu samana päivänä.  Menemme eväsretkelle Kukkulanmäelle TO 27.1.

 

Helmikuu:                     Teema: Ystävyys

Helmikuun teemana on ystävyys ja ystävällisyys ja sen merkitys suhteessa toisiin lapsiin ja aikuisiin. Lähettelemme ystäväpostia iltiksen sisäisen ystäväpostilaatikon välityksellä. Pe 18.2. järjestettävään ystävä-discoon voi tuoda taas omia herkkuja! Helmikuun pääteeksi TO 24.2. suuntaamme Kukkulanmäelle makkararetkelle (eväät iltiksen puolesta).

 

Vietämme hiihtolomaa 28.2 – 6.3.2022 (vko 9), jolloin ilttis on suljettu.

 

Maaliskuu:                    Teema: Hevosvoimat

Ansaitun hiihtoloman jälkeen MA 7.3. klo 14.15-15.15 starttaa jälleen iltiksen luistelukoulu jäähallissa. Vetäjänä tuttuun tapaan Urhon Sami Pekkala. Luistelukoulua jatketaan aina pääsisäisviikolle 11.4. asti.

Uutuutena iltiksessä halukkaat pääsevät kokeilemaan Nukketeatteria. Ohjaajana toimii nukketeatteritaiteilija Ilona Willebrandt ja kerho alkaa TI 8.3. klo 14-15.30. 

Iloa ja ilmaisua nukketeatterin keinoin. Piirretään, maalataan, muotoillaan ja valmistetaan eri tekniikoilla teatterinukkeja ja rekvisiittaa esityksiin. Saat paljon harjoitusta ja kokemusta, kuinka teatterinukke toimii näyttämöllä. Tavoitteena on uskaltautua esittämiseen, harjoitella yhteistyötä, arvostamaan erilaisia näkemyksiä ja oppia luottamaan omiin kykyihin” 

MA 14.-KE 16.3 halukkaat voivat tuoda pikkuautoja iltiksen autonäyttelyyn ja rullauskisaan. Äänestys ja rullauskisa järjestetään saman viikon TO ja parhaat palkitaan PE!

Maaliskuun eväsretkelle lähdemme TO 31.3. Retkikohteen ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.

 

Huhtikuu:                      Teema: Kierrätys

Pääsiäisen innoittamina aloitamme huhtikuun askartelut mm. virpomisvitsoilla. Värittelemme myös aiheeseen liittyviä värityskuvia.

Pääsiäisen aikaan iltis on suljettu PE 15.4. ja MA 18.4.

Pääsiäisen jälkeen kierrätysteemaan liittyen halukkailla on mahdollista tehdä oma keppihevonen. Lapsi voi tuoda kotoa puhtaan ja ehjän villasukan ja kepin (harjanvarsi tms.)

Eväsretkeilemme taas kuun lopussa TO 28.4. Vesitorninmäellä, frisbeegolfmetsässä.

Muistuttelisimme että Iltiksen Luistelukoulua on vielä kaksi kertaa jäljellä, MA 4.4. ja 11.4. klo 14.15-15.15 jäähallilla. Muistakaahan halukkaat ottaa luistimet mukaan!

 

Touko & kesäkuu:        Teema: Pihapelit, ulkoilu ja retkeily

Vapun jälkeen aloittelemme äitienpäiväaskarteluja. Halukkaat voivat edelleen jatkaa keppareiden tekoa. Viikolla 20 maalailemme keväisiä vesiväritöitä.

Retkeilemme useaan otteeseen touko- ja kesäkuussa:

TO 12.5. Eväsretki Kukkulanmäelle (Eväät iltikseltä!)

MA 23.5. Eväsretki vesitorninmäelle (Eväät iltikseltä!)

TI 24.5. Eväsretki sataman leikkipuistoon (Eväät iltikseltä + halutessaan omia eväitä/herkkuja!)

TO 2.6. Makkararetki Kukkulanmäelle (Eväät iltikseltä!)

 

Viimeinen viikkokisa kisaillaan KE 25.5 ja palkinnot jaetaan TI 31.5.

 

ILTIS ON SULJETTU Helatorstaina 26.5. sekä PE 27.5. jolloin ohjaajat viettävät virkistyspäivää.

Kesäkuulle (1.-3.6.) ajoittuvista iltispäivistä veloitamme 5 €/pvä jotka näkyvät toukokuun laskussa.

 

Kevään viimeinen ilttispäivä on PE 3.6.2022, jonka jälkeen siirrymme kesäloman viettoon.