KOKO PERHEEN PELIPÄIVÄ LA 4.11 klo 13-16 Koskelassa

Valtakunnallista peliviikkoa vietetään jälleen 30.10.-5.11.2017. Koskela osallistuu peliviikkoon järjestämällä koko perheen Pelipäivän Koskelassa lauantaina 4.11. klo 13-16.

Koskelassa pääset pelaamaan konsoli- ja lautapelejä, onnenpyörää, bingoa, kummituskäytävä, slimen valmistusta, kasvomaalausta…

****
Vietämme Suomen 100-vuotisjuhlavuotta ja haluamme kutsua kaikki mukaan ottamaan osaa #satatuntia– haasteeseen. Yhdessä! on juhlavuoden teema ja tämän haasteen myötä haluamme kutsua eri yhteisöt, kaveriporukat ja perheet mukaan tekemään tästä totta – yhdessä! 

Tavoite ja idea haasteessa on simppeli. Pyrimme saamaan peliviikon aikana lautapelaamista kasaan vähintään 100 h eri osallistujien kautta. Siis vähintään, tuloksena voi olla paljon paljon enemmänkin, kaikki on kiinni meistä! Tärkeintä tässä on pitää hauskaa ja kutsua mukaan pelihetkeen kavereita, tuttavia, isää, äitiä, mummoa, naapuria tai vaikkapa talonmiestä!

Homma toimii näin:
– kokoa porukka (vähintään 2 hlöä)
– sopikaa milloin ja missä pelihetkenne ko. viikolla (30.10.-5.11.2017)tapahtuu
– ilmoita tiedot facebook –sivustolle (Sata tuntia – lautapelikampanja) / tapahtumaan postauksena: ketkä pelaa, ajankohta (tarkka kesto tasatunteina) ja paikkakunta. Tämä ei kuitenkaan välttämätöntä, voit ilmoittaa tiedot myös jälkikäteen sivustolle. Lisäksi voit haastaa jonkun toisen porukan mukaan.
– tee postaus myös instagrammiin, käytä häsäreitä #satatuntia, #peliviikko ja #settleplay

Ja tärkeää! Kun pelihetkenne aika koittaa, tee julkaisua em. sivustoille kuvana tai vaikka live-videona!

Ja tärkeää – jaa kutsua ja haastetta eteenpäin!

Lisätietoja saat fb-sivuston kautta!

Tehdään haasteesta yhdessä totta ja tällä saatetaan myös tehdä iso ja näkyvä lautapelaamisen ennätys!
*****

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Koskelan Kipsasta saa pikku herkkua pikku rahalla 🙂