Auli Jääskeläinen / piano, kitara

Opetuspaikka: Sumiainen

Olen Auli Jääskeläinen, 29-vuotias musiikinopettaja Sumiaisista. Opetan ensi syksystä alkaen Sumiaisissa pianon- ja kitaransoittoa sekä johdan edelleen Sumiaisten Popkuoroa.

 

Olen kotoisin Hankasalmelta. Aloitin pianonsoittoharrastuksen alakouluikäisenä, mutta lopullisesti musiikin maailma vei minut mennessään yläkoulun musiikintunneilla. Yläkouluikäisenä aloitin myös laulamaan Voice-kuorossa, jossa olen laulanut siitä lähtien. Laulusta muotoutuikin pääinstrumenttini ja opiskelin pop-jazz -laulua musiikkiopistossa usean vuoden ajan. Kitaransoiton aloitin lukiossa, tavoitteenani musiikinopettajaopinnot Jyväskylän yliopistossa. Olen soittanut ja laulanut useissa eri bändikokoonpanoissa ja lauluyhtyeissä.

 

Valmistuin musiikinopettajaksi vuonna 2015 ja erityisopettajaksi vuonna 2017 siitä lähtien olen ollut välillä koulussa töissä ja välillä äitiyslomalla.

 

Parasta musiikissa on sen monipuolisuus – kaikkien ei tarvitse musisoida samalla tavalla tai keskittyä ainoastaan yhteen asiaan! Ja niin kuin kaikki muukin elämässä, musiikki on mielestäni parhaimmillaan, kun tehdään yhdessä!