Henna-Mari Lintunen / yksinlaulu

Opetuspaikka: Äänekoski

Olen jyväskyläläinen laulaja ja laulunopettaja, mutta minussa virtaa keskipohjalainen veri. Pohjalaisuudesta huolimatta sanovat iloiseksi ja lupsakaksi! Työskentelen Viitasaaren ja Saarijärven musiikkiopistoissa laulunopettajan ja vararehtorin tehtävissä, mutta tulevaksi kaudeksi liityn Koskelan laulunopettajavahvuuteen, josta itse asiassa työurani on aikoinaan alkanutkin.

Ensimmäinen laulukeikkani on ollut 2,5-vuotiaana Katri Helenan kanssa, ja siitä se ajatus sitten varmaan lähti. Huhujen mukaan olen pienenä laulanut enemmän kuin puhunut. Lukion jälkeen kouluttauduin kahden musiikin alan korkeakoulututkinnon verran, menin töihin, ja koska ikinä ei voi opiskella liikaa, tein äitiyslomien ohessa ylemmän korkeakoulututkinnon.

Opetan sekä klassista että rytmimusiikkia, ja käyn säännöllisesti erilaisissa äänenkäytön koulutuksissa, jotta voin palvella jokaisen oppilaan tarpeita mahdollisimman hyvin. Tervetuloa siis laulutunneille kaikki koululaisista varttuneisiin, laulutaidottomista jo pidemmällä opinnoissaan oleville.

Vapaa-ajalla minut pitää kiireisenä kaksi alle kouluikäistä lasta, ruuanlaitto ja leipominen, sekä uusimpana puuhasteluna pihamaan kuopsuttelu ja talvella avantouinti.