Marjut Kossi / yksinlaulu, viulu, alttoviulu

Opetuspaikka: Äänekoski

Äitini kertoman mukaan olen jo hyvin pienenä sanonut, että minusta tulee isona oopperalaulaja. Musiikillinen tieni alkoi 4-vuotiaana viulun soitolla. Soittointoa riitti kuitenkin vain vuoden verran ja vuosien tauon jälkeen palasin harrastuksen pariin 11-vuotiaana. Pianotunneille menin ensimmäisen kerran 6-vuotiaana. 16-vuotiaana viulu vaihtui alttoviuluun ja pian soitin myös konservatorion orkestereissa, sekä kahtena syksynä Nuori Finlandia-projektin sinfoniaorkesterissa. Lauluopintoni aloitin 16-vuotiaana ja yksinlaulun lisäksi olen kartuttanut kuorokokemusta maineikkaassa Madetojan musiikkilukion tyttökuorossa, jonka mukana olen päässyt esiintymään jopa Ranskassa ja Etelä-Koreassa.

Oopperalaulajaa minusta ei tullut, mutta valmistuin Oulun konservatoriosta laulajaksi, pääaineena klassinen laulu. Valmistuttuani jatkoin opintojani Jyväskylän ammattikorkeakoulussa laulunopettajaksi. Myöhemmin olen täydentänyt ammattitaitoani varhaisiän musiikkikasvatuksen erikoistumisopinnoilla, sekä musiikkipedagogin ylemmän ammattikorkeakoulun opinnoilla. Lasten äänenkäyttö ja laulaminen on aina kiinnostanut minua, joten olen jo vuosien ajan perehtynyt tähän aiheeseen.

Harrastuksiini kuuluu reippaat kävelylenkit koiran kanssa, ruoanlaitto, täytekakkujen ja voileipäkakkujen tekeminen, sekä villasukkien neulominen.

Opetusaineeni Koskelassa ovat yksinlaulu (sekä klassinen että kevyempi) ja alttoviulun ja viulunsoitto. Viulu/alttoviulutunneille ovat tervetulleet kaiken ikäiset. Laulutunneille voi tulla 7 vuotta täyttäneet. 😊