TAPAHTUMAT

SYKSY 2020

1.9. TI klo 17.30-19   SURINAN TUPAANTULIAISET (Kisakatu 4, Suolahti)
Tervetuloa tutustumaan uusiin opetustiloihin. Tule kahville sekä vaihtamaan kuulumiset kanssamme.

19.9.  LA klo 10-12  PERHEBRUNSSIT
Äänekoskella Koskelassa( Rautatienkatu 25)  ja Suolahdessa Surinassa (Kisakatu 4)

Tarjolla syötävää ja juotavaa, lapsille leikkipaikka ja aikuisille seuraa. Brunssi on maksuton. Ilmoittaudu mukaan 14.9. mennessä puh. 0400 115366 tai sähköpostilla koskela@aanekoski.fi (ilmoita montako perheestänne osallistuu ja mahdolliset erityisruokavaliot). Tiloihin mahtuu rajattu määrä, muista ilmoittautua mukaan.

7.11.  LA klo 13-16  PELIPÄIVÄ
Koskelassa (Rautatienkatu 25)
Koko perheen pelillinen iltapäivä.
Koskelassa konsolipelejä, lautapelejä, bingoa, onnenpyörää ja tekemistä perheen pienimmille. Kioskista pikkupurtavaa pikkurahalla. Vapaa pääsy.

22.11. LA klo 13 KIRJALLISUUSMATINEA      PERUTTU!
Katso lisätiedot tästä

 

Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia.

_______________________________________________________________________

Kestävä elämäntapa -teemaillat

Maanantaisin klo 17.30 – 19.00 Koskelassa

Tänä syksynä on jälleen tarjolla maksuttomia teemailtoja, joissa saa vinkkejä ja tietoa kestävän elämäntavan toteuttamiseen jokaisen omassa arjessa.  Illoissa on tarjolla asiantuntevaa opastusta eri aiheista. Valitse tarpeellisin tai tule mukaan kaikkiin iltoihin! Teemaillat ovat maksuttomia. Muutokset mahdollisia.

ma 14.9. Jäteneuvontailtavinkkejä lajitteluun ja jätteiden kierrätykseen. Yhteistyössä Sammakkokangas Oy:n kanssa.

ma 21.9. Ilmastoystävällinen ateria – ruokaa satokauden kasviksista. Saat tietoa, miten hyödyntää satokauden kasviksia kasviruokien valmistuksessa. Toimii myös infona syksyn kasvisruokakurssille. Opettajana Sinikka Olkola.

ma 19.10. Uudista kodin tekstiileitä jouluun tule tutustumaan kuinka vanha pöytäliina tai verho muuntuu esiliinaksi, astiapyyhkeeksi tai sisustustyynyksi.

ma 2.11. Bokashi-sisäkompostointia parhaimmillaantule kuulemaan tietoisku bokashista, sen jälkeen on helppoa aloittaa oma kompostointi talveksi. Tutustutaan myös matokompostointiin.