KOSKELAN SETLEMENTTI RY

Koskelan Setlementti ry on rekisteröity yhdistys, joka on perustettu vuonna 1943. Se kuuluu jäsenenä Suomen Setlementtiliittoon, ja on sitä kautta osa kansainvälistä setlementtiliikettä.

Koskela on Äänekoskella toimiva setlementti. Koskelan Setlementti ry on perustettu 1943.

Sääntöjensä mukaan yhdistys järjestää sivistyksellistä, kasvatuksellista ja sosiaalista toimintaa Äänekosken ja seutukunnan asukkaille.

Koskelan Setlementti ylläpitää Äänekosken kansalaisopistoa ja Keski-Suomen Opistoa, järjestää taiteen perusopetusta tanssissa ja kuvataiteessa, toteuttaa koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa kaupungin keskusta-alueella sekä Suolahdessa, harjoittaa nuorisotyötä ja käynnistää toimialaansa kuuluvia tarpeellisiksi koettuja kokeilu- ja kehittämishankkeita.

Koskelan Setlementti on jäsenenä Suomen Setlementtiliitto ry:ssä, Kansalaisopistojen liitto ry:ssä, Keski-Suomen opistopiirissä sekä Suomen Kansanopistoyhdistys ry:ssä.

Koskelan Setlementti ry:n y-tunnus: 0208590-9

Setlementtiarvot:

  • Rohkeus ja luottamus
  • Paikallisuus ja yhteisöllisyys
  • Yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus

Koskela opiston ilmoittautumiseen pääset tästä

Ajankohtaista
Koskela opiston kevään uusi opetusohjelma ilmestyy 30.12.2020 Lue lisää » Ilahduta joulukortilla - osallistu Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan Lue lisää » Tärkeä tiedote opiskelijoille! Lue lisää » Koskela opiston opetusohjelma 2020-2021 Lue lisää » Tiedote: Koskela opiston toiminta käynnistyi suunnitellusti syyslukukauden 2020 alkaessa Lue lisää »