KUVATAIDEKOULU

Kuvataidekoulun kevättarjous

Tutustu kuvataidekouluun kevätlukukauden ajan

Kuvataideharrastukseen pääsee nyt tutustumaan 35€ tarjoushintaan Äänekoskelle ja Suolahteen. Luvassa on mm. maalausta, savitöitä ja animaatioiden kuvausta. Tarjous on voimassa uusille 7-12-vuotiaiden perusopintoihin ilmoittautujille kevätlukukauden ajan. Ilmoittautumiset arkisin Koskelan toimistoon p. 040 0115366.

Ryhmät, joihin voit ilmoittautua 35€ etuhintaan:

Äänekoski 7-9-vuotiaat (Perusopinnot I), tiistaisin klo 16:30-18:00.

Äänekoski 10-12-vuotiaat (Perusopinnot II), tiistaisin klo 18:00-19:30.

Suolahti 7-9-vuotiaat (Perusopinnot I), keskiviikkoisin klo 16:00-17:30. Vain muutama paikka jäljellä!

Suolahti 10-12-vuotiaat (Perusopinnot II), keskiviikkoisin klo 18:00-19:30.

Kevätlukukausi päättyy 5.5.2021. Ilmoittautumalla talviloman (vko 9) jälkeen alkavalle viikolle, ehdit harrastaa 9 viikkoa edullisesti. Materiaalit sisältyvät kurssimaksuun.

 

Koskelan kuvataidekoulun esittely

Koskelan kuvataidekoulussa sinun on mahdollista harrastaa ja tehdä oman näköistä kuvataidetta. Pääset maalaamaan, piirtämään, valokuvaamaan, tekemään veistoksia ja rakennelmia erilaisilla luovilla tavoilla. Tutustumme kokeilevalla asenteella taiteen tekemiseen ja katsomiseen. Kehität opettajan johdolla tietoja ja taitoja, joiden avulla pystyt toteuttamaan persoonallisia teoksia. Pääset mukaan samasta asiasta kiinnostuneiden oppilaiden ryhmään, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Opetusryhmiin ovat tervetulleita kaikki lapset ja nuoret. Kuvataiteen tekeminen ei vaadi lahjakkuutta tai aiempaa harrastuneisuutta, vaan jokainen voi löytää kuvataiteen alalta itselleen mielekkään tavan tehdä kuvia. Etsimme yhdessä ja harjoittelemme rennosti käyttämään kuvan kieltä, välineitä ja materiaaleja.

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille

Taiteen perusopetus on kouluajan ulkopuolella toteutettavaa, täydentävää taidekasvatusta. Koskelan kuvataidekoulussa opiskellaan kuvataiteen yleisen oppimäärän mukaisesti. Opetusta ohjaavat opetussuunnitelmissa (OPH 2017 ja Kukkulan kuvataidekoulu 2018) esitetyt periaatteet, joita ovat muun muassa oppilaan aktiivisen ja omaehtoisen ilmaisun sekä tasa-arvon ja osallisuuden tukeminen.

Taiteen perusopetuksessa lapsen ja nuoren on mahdollista kehittää taitojaan pitkäjänteisesti asiantuntevan opettajan johdolla. Tavoitteellisuus ei kuitenkaan tarkoita kilpailua tai suorituskeskeisyyttä, vaan keskeistä on ilmaisun ilon ylläpitäminen ja taitojen kehittäminen. Kuvataidekoulussa on mahdollista keskittyä yksittäisten teosten työstämiseen ilman kiirettä tai suorituspakkoa.

Lisätietoja kuvataidekoulusta, sisällöistä ja ryhmistä antaa kuvataidekoulun opettaja Katri Piri, p. 040 4820641, katri.piri(a)aanekoski.fi

Opetusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu netissä tai puhelimitse Koskelan asiakasneuvontaan.

ILMOITTAUDU KUVATAIDEKOULUUN

  • Netin kautta Opistopalvelut.fi 
  • Puhelimitse Koskelan asiakasneuvontaan p. 0400- 115 366 (ma-to 9-16, pe 9-14)
  • Käymällä Koskela opiston palvelupisteessä, Rautatienkatu 25, 44150 Äänekoski (ma-to 9-16, pe 9-14)

Ilmoittautuminen tehdään oppilaan nimellä, myös huoltajan henkilö- ja yhteystiedot tarvitaan laskutukseen sekä yhteydenpitoon.

 

Ajankohtaista
Koskela opiston asiakastyytyväisyyskysely Lue lisää »