KOSKELAN KUVATAIDEKOULU
taiteen perusopetus

Koskelan kuvataidekoulun esittely

Koskelan kuvataidekoulussa sinun on mahdollista harrastaa ja tehdä oman näköistä kuvataidetta. Pääset maalaamaan, piirtämään, valokuvaamaan, tekemään veistoksia ja rakennelmia erilaisilla luovilla tavoilla. Tutustumme kokeilevalla asenteella taiteen tekemiseen ja katsomiseen. Kehität opettajan johdolla tietoja ja taitoja, joiden avulla pystyt toteuttamaan persoonallisia teoksia. Pääset mukaan samasta asiasta kiinnostuneiden oppilaiden ryhmään, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Opetusryhmiin ovat tervetulleita kaikki lapset ja nuoret. Kuvataiteen tekeminen ei vaadi lahjakkuutta tai aiempaa harrastuneisuutta, vaan jokainen voi löytää kuvataiteen alalta itselleen mielekkään tavan tehdä kuvia. Etsimme yhdessä ja harjoittelemme rennosti käyttämään kuvan kieltä, välineitä ja materiaaleja.

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille

Taiteen perusopetus on kouluajan ulkopuolella toteutettavaa, täydentävää taidekasvatusta. Koskelan kuvataidekoulussa opiskellaan kuvataiteen yleisen oppimäärän mukaisesti. Opetusta ohjaavat opetussuunnitelmissa (OPH 2017 ja Kukkulan kuvataidekoulu 2018) esitetyt periaatteet, joita ovat muun muassa oppilaan aktiivisen ja omaehtoisen ilmaisun sekä tasa-arvon ja osallisuuden tukeminen.

Taiteen perusopetuksessa lapsen ja nuoren on mahdollista kehittää taitojaan pitkäjänteisesti asiantuntevan opettajan johdolla. Tavoitteellisuus ei kuitenkaan tarkoita kilpailua tai suorituskeskeisyyttä, vaan keskeistä on ilmaisun ilon ylläpitäminen ja taitojen kehittäminen. Kuvataidekoulussa on mahdollista keskittyä yksittäisten teosten työstämiseen ilman kiirettä tai suorituspakkoa.

Lisätietoja kuvataidekoulusta, sisällöistä ja ryhmistä antaa kuvataidekoulun opettaja Ulla Aatinen, p. 040 4820641, ulla.aatinen(a)aanekoski.fi

Opetusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu netissä tai puhelimitse Koskelan asiakasneuvontaan p. 0400- 115 360.

 

Ajankohtaista
KOSKELAN POP OUT! ON KOKO PERHEEN KEVÄTTAPAHTUMA Lue lisää » KUVATAIDEKOULUN KEVÄTNÄYTTELYSSÄ ONNELLISIA TALOJA Lue lisää »