TOIMINTAA / TAPAHTUMIA

LAPSIPERHEBRUNSSIT   la 25.9.2021  klo 10-12

Äänekoskella Koskelassa ja Suolahdessa Suopungissa
Tarjolla syötävää ja juotavaa, lapsille leikkipaikka ja aikuisille seuraa. Brunssi on maksuton. Ilmoittaudu mukaan 27.9. mennessä puh. 0400 115366 tai sähköpostilla koskela@aanekoski.fi (ilmoita paikkakunta, montako perheestänne osallistuu ja mahdolliset erityisruokavaliot). Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

KULTTUURIMATKA JYVÄSKYLÄÄN LA 13.11.2021

Setlementtiliitto on myöntänyt Koskelan kansalaisopiston lapsi- ja nuorisotyölle toimintarahaa kulttuurikasvatukseen. Toimintarahalla toteutetaan kulttuurimatka Jyväskylän kaupunginteatteriin katsomaan Musikaalikomediaa nimeltä The Addams Family.

“Mustalla huumorilla revittelevää tarinaa siivittävät monenlaiset perhesuhteet, ja salaisuudet paljastuvat väkisinkin. Vaiheikkaan illan jälkeen kukaan ei ole enää entisensä, mutta rakkaus taitaa kuitenkin vetää pisimmän korren.” Lisätietoja Kaupunginteatterin sivuilta. https://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/ohjelmisto/addams-family

Kulttuurimatka on suunnattu 7.-9. luokkalaisille Äänekoskelaisille lapsille ja nuorille. Bussimatkasta ja teatterilipusta peritään pieni nimellinen maksu.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen

PELIPÄIVÄ   la 13.11.2021

Koko perheen pelillinen iltapäivä Koskelassa. Lauta- ja konsolipelejä, bingoa, onnenpyörää ja tekemistä perheen pienimmille. Kioskista pikkupurtavaa pikkurahalla. Vapaa pääsy!

KIERTÄVÄ JOULUPAJA PERHEILLE   marras-joulukuussa

Äänekoski-Suolahti-Sumiainen-Konginkangas. Lisätietoa lähempänä, seuraa ilmoittelua!