KOSKELAN TANSSIN OPETTAJAT 2022-2023

 

HANNA SAVOLAINEN
baletti, jazztanssi, nykytanssi

Koskelan Tanssin johtava opettaja (puh. 040 356 8155)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hanna on Koskelan Tanssin johtava opettaja ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Hän aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta, toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Hänellä on opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


 

KATARIINA KALTIALA
katutanssi (vanhempainvapaalla 2021-2022)


 

KIRSI NUUTINEN
tanssitunti 60+ ja 75+ (vanhempainvapaalla 2021-2022)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi erityisalueena lapset ja varttuneet. Kirsi on valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi Tanssi- ja Teatteripedagogiikan laitokselta Teatterikorkeakoulusta 2010.
Kirsi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2003. Hän on tanssinut mm. Laura Lehtisen, Tuija Nikkilän, Miia Elivuon ja Ari Nummisen koreografioissa.
Kirsin viimeisimmät koreografiat ovat olleet eläkkeellä oleville tanssinharrastajille. mm. Perintötekijät (2017) ja 60+ sooloprojekti Taidemuseo Holvissa (2017).


 

HENNA SALONVAARA
katutanssi

Henna on Jyväskylästä kotoisin oleva katutanssija. Katutanssin Henna aloitti vuonna 2006, jonka jälkeen kokemusta on kertynyt kymmeniltä opettajilta, sekä useista kisoista niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukaan on mahtunut myös muutamia tanssin opintoja Jyväskylän yliopistolla ja Sveitsissä Baselin yliopistolla. Opetuksessaan Henna painottaa katutanssin eri tyylilajien ”foundationeita” eli perusteiden hyvää hallintaa. Tunneilla perehdytään katutanssin eri tyylilajien saloihin harjoittelemalla foundation askelia, tekniikkaa sekä erilaisia grooveja. Erityisen tärkeää Hennalle on myös tuoda tunneilla esiin katutanssin historiaa ja kulttuuria.