KOSKELAN TANSSIN OPETTAJAT 2021-2022

 

HANNA SAVOLAINEN

Koskelan Tanssin johtava opettaja
(puh. 040 356 8155)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hanna on Koskelan Tanssin johtava opettaja ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Hän aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta, toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Hänellä on opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


 

ANNE JOUTSIMÄKI

Anne on jyväskyläläissyntyinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on opiskellut Jyväskylän Yliopistossa taidekasvatusta, tanssipedagogiikkaa sekä draamakasvatusta. Näiden lisäksi hänellä on lastentarhanopettajan tutkinto. Anne on toiminut tanssijana lukuisissa vapaan kentän produktiossa mm. Virpi Pahkisen, Mirja Tukiaisen, Teemu Kyytisen ja Ari Nummisen teoksissa sekä musikaaleissa ja opereteissa. Opetustyötä Anne on tehnyt lukuisilla eri tahoilla. Oppilastöiden, näytösten ja tanssisatujen lisäksi hän on tehnyt useita omia kokoillan tanssiteoksia sekä toiminut koreografina reilussa neljässäkymmenessä musiikkiteatteriesityksessä. Lisäksi hän on toiminut tanssin kentällä erilaisissa järjestötoimissa ja luottamustehtävissä.

Tanssissa Annea kiehtoo sen loputon rikkaus ja monipuolisuus: Taide, viihde, liikunta, keho, mieli, äly, tunne….
Tanssissa on kaikki ja se tarjoaa mahdollisuuden käyttää kokonaisvaltaisesti kaikkia persoonallisuuden eri puolia. Opettajana hän toivoo pystyvänsä raottamaan ovia juuri tähän tanssin ja taiteen maailman moninaisuuteen ja auttaa oppilasta löytämään sieltä oman polkunsa, ilmaisutapansa ja elämää rikastuttavan ilon lähteensä.

Martha Grahamin sanoin: ”Dance is the hidden language of the soul.”  Sitä etsimään ja löytämään!


 

KATARIINA KALTIALA
(vanhempainvapaalla)

 


 

VEERA MERIKOSKI

 


 

ELIAS MÖTTÖNEN

 


 

KIRSI NUUTINEN
(vanhempainvapaalla)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi erityisalueena lapset ja varttuneet. Kirsi on valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi Tanssi- ja Teatteripedagogiikan laitokselta Teatterikorkeakoulusta 2010.
Kirsi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2003. Hän on tanssinut mm. Laura Lehtisen, Tuija Nikkilän, Miia Elivuon ja Ari Nummisen koreografioissa.
Kirsin viimeisimmät koreografiat ovat olleet eläkkeellä oleville tanssinharrastajille. mm. Perintötekijät (2017) ja 60+ sooloprojekti Taidemuseo Holvissa (2017).

 


 

SARA PITKÄNEN

 


 

HENNA SALONVAARA