KOSKELAN TANSSIN OPETTAJAT 2021-2022

 

HANNA SAVOLAINEN
baletti, jazztanssi, nykytanssi

Koskelan Tanssin johtava opettaja (puh. 040 356 8155)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hanna on Koskelan Tanssin johtava opettaja ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Hän aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta, toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Hänellä on opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


 

ANNE JOUTSIMÄKI
jazztanssi, showjazz, nykytanssi, baletti valmentava

Anne on jyväskyläläissyntyinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on opiskellut Jyväskylän Yliopistossa taidekasvatusta, tanssipedagogiikkaa sekä draamakasvatusta. Näiden lisäksi hänellä on lastentarhanopettajan tutkinto. Anne on toiminut tanssijana lukuisissa vapaan kentän produktiossa mm. Virpi Pahkisen, Mirja Tukiaisen, Teemu Kyytisen ja Ari Nummisen teoksissa sekä musikaaleissa ja opereteissa. Opetustyötä Anne on tehnyt lukuisilla eri tahoilla. Oppilastöiden, näytösten ja tanssisatujen lisäksi hän on tehnyt useita omia kokoillan tanssiteoksia sekä toiminut koreografina reilussa neljässäkymmenessä musiikkiteatteriesityksessä. Lisäksi hän on toiminut tanssin kentällä erilaisissa järjestötoimissa ja luottamustehtävissä.

Tanssissa Annea kiehtoo sen loputon rikkaus ja monipuolisuus: Taide, viihde, liikunta, keho, mieli, äly, tunne….
Tanssissa on kaikki ja se tarjoaa mahdollisuuden käyttää kokonaisvaltaisesti kaikkia persoonallisuuden eri puolia. Opettajana hän toivoo pystyvänsä raottamaan ovia juuri tähän tanssin ja taiteen maailman moninaisuuteen ja auttaa oppilasta löytämään sieltä oman polkunsa, ilmaisutapansa ja elämää rikastuttavan ilon lähteensä.

Martha Grahamin sanoin: ”Dance is the hidden language of the soul.”  Sitä etsimään ja löytämään!


 

KATARIINA KALTIALA
katutanssi (vanhempainvapaalla 2021-2022)

 


 

VEERA MERIKOSKI
akrobatia (vanhempainvapaan sijainen syksyn 2021)

 


 

ELIAS MÖTTÖNEN
breakdance

 


 

KIRSI NUUTINEN
tanssitunti 60+ ja 75+ (vanhempainvapaalla 2021-2022)

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi erityisalueena lapset ja varttuneet. Kirsi on valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi Tanssi- ja Teatteripedagogiikan laitokselta Teatterikorkeakoulusta 2010.
Kirsi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2003. Hän on tanssinut mm. Laura Lehtisen, Tuija Nikkilän, Miia Elivuon ja Ari Nummisen koreografioissa.
Kirsin viimeisimmät koreografiat ovat olleet eläkkeellä oleville tanssinharrastajille. mm. Perintötekijät (2017) ja 60+ sooloprojekti Taidemuseo Holvissa (2017).

 


 

SARA PITKÄNEN
katutanssi

 


 

ANNA RADU
nappulatanssi, showjazz

Anna on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2011 Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta ja vuonna 2016 fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Tanssitaipaleensa Anna on aloittanut nelivuotiaana Vantaan Tanssiopistossa. Anna opettanut tanssia monipuolisesti lapsille, nuorille ja aikuisille taiteen perusopetusta tarjoavissa tanssikouluissa, sekä toiminut erilaisissa tanssiprojekteissa Suomessa ja Saksassa. Anna on opettanut Koskelan Tanssissa aikaisemmin, vuosina 2013–2015.


 

LOTTA RAUTAKORPI
akrobatia 

 


 

HENNA SALONVAARA
katutanssi

Henna on Jyväskylästä kotoisin oleva katutanssija. Katutanssin Henna aloitti vuonna 2006, jonka jälkeen kokemusta on kertynyt kymmeniltä opettajilta, sekä useista kisoista niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukaan on mahtunut myös muutamia tanssin opintoja Jyväskylän yliopistolla ja Sveitsissä Baselin yliopistolla. Opetuksessaan Henna painottaa katutanssin eri tyylilajien ”foundationeita” eli perusteiden hyvää hallintaa. Tunneilla perehdytään katutanssin eri tyylilajien saloihin harjoittelemalla foundation askelia, tekniikkaa sekä erilaisia grooveja. Erityisen tärkeää Hennalle on myös tuoda tunneilla esiin katutanssin historiaa ja kulttuuria.