Koskelan Tanssin Opettajat

HANNA SAVOLAINEN

Koskelan Tanssin johtava opettaja (puh. 040 356 8155)

Baletti, Jazztanssi, Nykytanssi, Aikuisten baletti keskitaso, Aikuisten jazztanssi keskitaso 

Tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hanna on Koskelan Tanssin johtava opettaja ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijoiden liiton jäsen. Hän aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Koskelan Balettikoulussa Äänekoskella. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi 1996 Teatterikorkeakoulun tanssitaiteenlaitokselta, toiminut freelance-tanssijana ja koreografina sekä opettanut niin harrastajia, ammattiopiskelijoita kuin ammattilaisiakin eri puolilla Suomea. Hänellä on opintoja ulkomailla mm. New York, Lontoo, Wien, Berlin, München, Barcelona, Amsterdam.


ANNE JOUTSIMÄKI

Jazztanssi, Nykytanssi, Nyky/jazz valmentava 8 v.-, Nyky/jazz alkeet 1 (9 v.-), Nappulatanssit 4-6 v., Aikuisten nykytanssi alkeet, Baletti valmentava 7-8 v.

Anne on jyväskyläläissyntyinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on opiskellut Jyväskylän Yliopistossa taidekasvatusta, tanssipedagogiikkaa sekä draamakasvatusta. Näiden lisäksi hänellä on lastentarhanopettajan tutkinto. Anne on toiminut tanssijana lukuisissa vapaan kentän produktiossa mm. Virpi Pahkisen, Mirja Tukiaisen, Teemu Kyytisen ja Ari Nummisen teoksissa sekä musikaaleissa ja opereteissa. Opetustyötä Anne on tehnyt lukuisilla eri tahoilla. Oppilastöiden, näytösten ja tanssisatujen lisäksi hän on tehnyt useita omia kokoillan tanssiteoksia sekä toiminut koreografina reilussa neljässäkymmenessä musiikkiteatteriesityksessä. Lisäksi hän on toiminut tanssin kentällä erilaisissa järjestötoimissa ja luottamustehtävissä.

Tanssissa Annea kiehtoo sen loputon rikkaus ja monipuolisuus: Taide, viihde, liikunta, keho, mieli, äly, tunne….
Tanssissa on kaikki ja se tarjoaa mahdollisuuden käyttää kokonaisvaltaisesti kaikkia persoonallisuuden eri puolia. Opettajana hän toivoo pystyvänsä raottamaan ovia juuri tähän tanssin ja taiteen maailman moninaisuuteen ja auttaa oppilasta löytämään sieltä oman polkunsa, ilmaisutapansa ja elämää rikastuttavan ilon lähteensä.

 Martha Grahamin sanoin: ”Dance is the hidden language of the soul.”  Sitä etsimään ja löytämään!

 


ANNE-MAARIT KINNUNEN
Nykytanssi, Nyky/jazz valmentava 7 v.-

Tanssitaiteen kandidaatti (Trinity Laban, Lontoo 2006). Anne on työskennellyt tanssijana lukuisissa produktioissa esiintyen ympäri Eurooppaa mm. Portugalissa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa. Suomeen hän palasi vuonna 2012. Hän toimii opettajan toimensa ohella freelance-tanssijana.


ANTERO UIMONEN

Break tanssi

 


KATARIINA PARKKONEN

Katutanssi

 

 


LOTTA RAUTAKORPI (os. Roukala) 

Akrobatia

 


KATI TÖRRÖ

Nappulatanssi pojat 5-7 v., Nappulatanssi 6 v.- B, Jazztanssi jatkotaso, Showjazz alkeet 13 v.-, Aikuisten jazztanssi alkeet