Luovaa, tanssia, taidetta -tanssiproduktioleiri 1.-5.8.2023 Koskelassa

 

Tervetuloa Luovaa, Tanssia, Taidetta -produktioleirille 1.8.-5.8.2023!

 

Leirin ohjelma koostuu tutustumisesta niin toisiimme kuin erilaisiin luovan liikkeen lähtökohtiin ja tanssin luomisen tapoihin.
Päivät koostuvat luovista improvisaatioharjoitteista, vuorovaikutteisista harjoitteista sekä yhdessä luotavaan tanssidemoon, eli esityshahmotelmaan, tähtäävistä harjoitteista.
Leirin aikana saat uusia näkökulmia tanssiin ja tanssitaiteeseen, sekä kokemusta score- eli tehtävälähtöisen tanssiteoksen luomisesta sekä esittämisestä. Leiri huipentuu ystäville ja läheisille esitettävään demoesitykseen sekä yhteiseen päättäjäispäivään.

 

Leiri on suunnattu kaikille 13-19 -vuotiaille nuorille, joita kiinnostaa luova liikkuminen, yhteisöllinen luominen sekä tanssitaiteellinen työskentely! Sopii niin tanssia harrastaneille, kuin uusille tanssista kiinnostuneille – aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Leirillä ei keskitytä myöskään minkään tietyn tyylisuunnan tanssiin, vaan on avoin kaikenlaiselle laji- ja tanssitaustalle. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

 

Aikataulu:
ti 1.8. – pe 4.8. klo 10-14:30*
la 5.8. klo 10-14:30 + demo ja
leirin päättäjäiset klo 15-17:00

*sisältävät tunnin ruokatauon – omat eväät mukaan!

 

Paikka:

Koskelan sali
Rautatienkatu 25, Äänekoski

 

Hinta: 50€
Maksetaan 1. leiripäivänä Koskelaan

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
annina.uimonen@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan 21.7.2023 mennessä – kurssi toteutuu 8 osallistujalla.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa!

 

Leirin ohjaa Koskelan Tanssin opettaja Annina Uimonen. Annina on jyväskyläläinen tanssitaiteilija, tanssinopettaja ja tanssikasvattaja, jolla on monipuolinen tanssitausta nykytanssista katutansseihin ja baletista afroon. Improvisaatio ja luova, monipuolinen liikkuminen ovat hänelle suuri inspiraation lähde niin taiteilijana kuin kasvattajana. Opettamisen lisäksi hän työskentelee freelancer-tanssitaiteilijana – esikoissooloteos ”Gramofoni” sai ensi-iltansa toukokuussa 2023 Kulttuuritalo Villa Ranassa Keski-Suomen Tanssin Keskuksen kevään päätuotantona. Parhaillaan hän opiskelee myös tanssipedagogiikkaa avoimessa Taidekorkeakoulussa ja jatkaa syksyllä kasvatustieteiden opintojaan Jyväskylän yliopistossa. Luovaa, tanssia, taidetta! -tanssiprojektileiri on osa hänen tanssipedagogiikan temaattisten opintojen taiteellispedagogista projektiaan.