Koskela opiston kevätkausi poikkeusaikana

Hyvät ihmiset!

Valtioneuvoston päättäessä eilen (30.3.2020) jatkaa oppilaitosten osalta lähiopetuksen keskeytystä 13.5. asti, on  aika todeta, että
Koskela opiston kevään lähiopetus on päättynyt mutta  etäopetus (ryhmissä, joissa etäopetuksesta on sovittu) jatkaa  19.4. asti.
Tämän jälkeenkin jatkavat taiteen perusopetusta antavat Koskelan tanssi ja kuvataidekoulu opetustaan etänä aina toukokuulle asti.
Kesän liikuntaryhmät ja muut kesäkurssit  on peruttu 30.6. asti.

Olemme pahoillamme tästä tilanteesta, mutta toivomme että kaikki noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita koronaepidemian aikana,
selvitäksemme tästä kriisitilanteesta mahdollisimman hyvin ja päästäksemme taas aikanaan täysin rinnoin nauttimaan opistotoiminnasta ja muustakin elämästä.

Pidetään kaikki toisistamme ja itsestämme hyvää huolta, välttämällä lähikontakteja ja pysyttelemällä mahdollisimman paljon kotona.
Jos vain koronatilanne  antaa syksyllä  myöten, olemme valmiita aikaistamaan joidenkin opiston ryhmien aloitusta (erityisesti liikuntaryhmät)
ja pidentämään näin osin syyslukukautta. Mikään ei estä meitä haaveilemasta jo myös tulevaisuudesta, vielä ehdit  jättää toiveitasi tulevan uuden lukuvuoden kursseista.

Yhdessä tästäkin selviämme!

terveisin

Paula Nieminen-Lehto

rehtori