Koskelan POP OUT lauantaina 27.4. klo 15-18

Jo perinteeksi muodostunut tapahtumapäivä Koskelassa tulee jälleen! Koskela avaa ovet ulos kadulle saakka – toimintaa on sekä sisällä että ulkona.

Tapahtuma tuo Koskelaan jo tutuksi tulleen ravintolapäivän ja tarjolla on jälleen makuja maakunnasta ja maailmalta. Voit syödä paikanpäällä tai ostaa ruokaa kotiin vietäväksi.  Toimintaa on talon täydeltä: sisätiloissa on ruokapisteiden lisäksi perinteinen kansalaisopiston kädentaitojen näyttely ja Koskelan eri toimintojen esittelyä mm. kulttuuripiste, digilaiteohjausta ja aivojumppaa.
Koskelan musiikkiryhmät viihdyttävät esityksillään aulassa ja sään salliessa myös ulkona. Alhaalta löytyy lasten kerros, jossa on erilaisia puuhapisteitä perheen pienimmille. Tapahtuma levittäytyy ulos kadulle saakka, missä ruokakojujen lisäksi mm.  katumaalausta,  koirarotujen esittelyä, polkutraktori- ja kepparirataa sekä poniratsastusta ja VPK:n alkusammutusharjoittelua.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä eri äänekoskelaisten toimijoiden kanssa. Mukaan on ilmoittautunut tässä vaiheessa  4H, VPK, Äänekosken Tennisseura, Äänekosken Martat, Sammakkokangas, Karjala-Seura, Ala-Keiteleen Kennelyhdistys, Hepokankaan hevospalvelut, POKE ja yksityisiä tahoja

Tule kokemaan keväinen Koskela kaikin aistein.

Tervetuloa! Vapaa pääsy.

Ohjelmalisäykset ja –muutokset ovat vielä mahdollisia ja päivittyvä ohjelma löytyy Koskelan kotisivuilta ja facebookista.