KOSKELA OPISTO
kurssit ja ilmoittautuminen

KURSSEILLE VOIT ILMOITTAUTUA:

Verkossa

0400 115366

Rautatienkatu 25, Äänekoski

MUSIIKIN YKSILÖOPETUS/ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Verkkoilmoittautumisen voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Verkon kautta ilmoittautuessasi saat heti tiedon saitko paikan kurssilta. Musiikin yksilöopetuksen oppilaspaikan ja tunnin ajankohdan vahvistaa kurssin opettaja.

Mikäli kurssi on täynnä, voi opisto harkita lisäryhmän perustamista – suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle. Ilmoitamme mikäli kurssilta vapautuu paikka. Sähköpostilla tai viestillä emme vastaanota ilmoittautumisia tai perumisia.

Kursseille tulee ilmoittautua.  Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli  et pääse osallistumaan kurssille, tulee kurssipaikka perua vähintään viisi päivää ennen kurssin alkua, muutoin laskutamme  puolet kurssin hinnasta.

Jos annat opistolle tiedoteluvan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetämme mm. ilmoittautumiseen, kurssitarjouksiin ja opiston tapahtumiin liittyviä uutiskirjeitä muutaman kerran lukuvuodessa sähköpostitse. Tiedoteluvan voit perua milloin tahansa ilmoittamalla asiasta koskela@aanekoski.fi.

 

Ajankohtaista
KOSKELAN SETLEMENTIN VUOSIKERTOMUS 2023 Lue lisää » KOSKELAN KESÄKURSSIT 2024 Lue lisää » OSALLISTU JA VAIKUTA Koskela opiston lukuvuoden 24-25 kurssisuunnitteluun Lue lisää » VAIKUTA VERKKORAADISSA Lue lisää »