KOSKELA OPISTO
kurssit ja ilmoittautuminen

Koskelan Setlementin alaisuudessa toimiva Koskela opisto järjestää sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta. Oppilaitosten viralliset nimet ovat Äänekosken kansalaisopisto Koskela ja Keski-Suomen opisto. Koskela opisto on yhteisnimi Koskelan järjestämälle vapaan sivistystyön  koulutukselle, jonka opetus on kaikille avointa. Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!

Syksyn kurssit julkaistaan verkossa 14.8. ja paperinen esite jaetaan koteihin 23.8.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8.2023.

TUTUSTU KURSSEIHIN TÄSTÄ

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Kursseille voit ilmoittautua:

  • Verkkoilmoittautumisen kautta tästä
  • Puhelimitse: puh.  0400 115366 (puhelin saattaa olla ajoittain ruuhkautunut, soita uudelleen tai ilmoittaudu verkkoilmoittautumisen kautta)
  • Asiakaspalvelupisteessä Koskelassa: Rautatienkatu 25, Äänekoski

Verkkoilmoittautumisen voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Verkon kautta ilmoittautuessasi saat heti tiedon saitko paikan kurssilta.  Mikäli kurssi on täynnä, voi opisto harkita lisäryhmän perustamista – suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle, ilmoitamme mikäli kurssilta vapautuu paikka. Sähköpostilla tai viestillä emme vastaanota ilmoittautumisia tai perumisia.

Kursseille tulee ilmoittautua.  Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli  et pääse osallistumaan kurssille , tulee kurssipaikka perua vähintään viisi päivää ennen kurssin alkua, muutoin laskutamme  puolet kurssin hinnasta.

Jos annat opistolle tiedoteluvan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetämme mm. ilmoittautumiseen, kurssitarjouksiin ja opiston tapahtumiin liittyviä uutiskirjeitä muutaman kerran lukuvuodessa sähköpostitse. Tiedoteluvan voit perua milloin tahansa ilmoittamalla asiasta koskela@aanekoski.fi.

 

MUSIIKIN YKSILÖOPETUS/ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

Opetusohjelma 2023-2024 digi »

 

 

Ajankohtaista
LANKAKARNEVAALIT LUOMAPAJALLA ti 19.9. Lue lisää » ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN KURSSEILLE ON KÄYNNISSÄ Lue lisää » TUTUSTU SYKSYN OPETUSOHJELMAAN Lue lisää » OSALLISTU KOSKELA OPISTON KURSSISUUNNITTELUUN! Lue lisää »