KOSKELA OPISTO
kurssit ja ilmoittautuminen

Koskelan Setlementin alaisuudessa toimiva Koskela opisto järjestää sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta. Oppilaitosten viralliset nimet ovat Äänekosken kansalaisopisto Koskela ja Keski-Suomen opisto. Koskela opisto on yhteisnimi Koskelan järjestämälle vapaan sivistystyön  koulutukselle, jonka opetus on kaikille avointa. Tervetuloa opiskelemaan ja harrastamaan!

TUTUSTU KURSSEIHIN TÄSTÄ

MUSIIKIN YKSILÖOPETUS/ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Kursseille voit ilmoittautua:

  • Verkkoilmoittautumisen kautta tästä
  • Puhelimitse: puh.  0400 115366 (puhelin saattaa olla ajoittain ruuhkautunut, soita uudelleen tai ilmoittaudu verkkoilmoittautumisen kautta)
  • Asiakaspalvelupisteessä Koskelassa: Rautatienkatu 25, Äänekoski

Verkkoilmoittautumisen voi tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Verkon kautta ilmoittautuessasi saat heti tiedon saitko paikan kurssilta. Musiikin yksilöopetuksen paikka vahvistaa opettaja.  Mikäli kurssi on täynnä, voi opisto harkita lisäryhmän perustamista – suosittelemme ilmoittautumaan varasijalle, ilmoitamme mikäli kurssilta vapautuu paikka. Sähköpostilla tai viestillä emme vastaanota ilmoittautumisia tai perumisia.

Kursseille tulee ilmoittautua.  Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli  et pääse osallistumaan kurssille , tulee kurssipaikka perua vähintään viisi päivää ennen kurssin alkua, muutoin laskutamme  puolet kurssin hinnasta.

Jos annat opistolle tiedoteluvan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetämme mm. ilmoittautumiseen, kurssitarjouksiin ja opiston tapahtumiin liittyviä uutiskirjeitä muutaman kerran lukuvuodessa sähköpostitse. Tiedoteluvan voit perua milloin tahansa ilmoittamalla asiasta koskela@aanekoski.fi.

Opetusohjelma 2023-2024 digi »

 

 

Ajankohtaista
MUSIIKIN YKSILÖOPETUKSEN JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN 29.9. MENNESSÄ Lue lisää » ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN KURSSEILLE ON KÄYNNISSÄ Lue lisää » TUTUSTU SYKSYN OPETUSOHJELMAAN Lue lisää » OSALLISTU KOSKELA OPISTON KURSSISUUNNITTELUUN! Lue lisää »