Sini Aaltio / piano

Opetuspaikka: Äänekoski

Hei! Olen muusikko, musiikkipedagogi sekä musiikkitieteen maisteri Sini Aaltio. Pianonsoiton aloitin alle kouluikäisenä. Musiikki on ollut aina rakas osa elämääni ja musiikkileikkikoulusta tie vei yksilöinstrumenttiopetuksen pariin, musiikkiopistoon ja musiikkiluokille. Orkesteri ja trio-yhtye kuuluivat myös pitkäaikaisiin harrastuksiini nuoruudessani kun pianon ohella sivuaineenani oli klarinetti, jota soitan edelleen.

Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa. Kuntoilu ja piirtäminen kuuluvat myös lempiharrastuksiini.

Olipa tavoitteenasi sitten musiikin harrastaminen tai haaveena jopa ammattiopinnotkin, ovat kaikki tervetulleita oppilaikseni. Pienten oppilaiden kohdalla numeroiden ja kirjainten tunnistus helpottaa alkuun pääsemistä.

Opettajana olen lämminhenkinen, inspiroiva ja pyrin luomaan kannustavan ilmapiirin.  Pianonsoitto edellyttää myös säännöllistä harjoittelua, ja että käytössäsi olisi kosketinsoitin. Soittotunneilla saat kerran viikossa parhaimmat Sinulle räätälöidyt ohjeet ja vinkit pianonsoiton opiskeluun. Soittoharrastus opettaa myös säännöllisyyttä ja soitonharjoittelun tuloksien näkeminen on palkitsevaa kuultavaa. Parhaimmillaan musiikki luokin iloa ja oivalluksia sekä toimii luovana ilmaisutaidon välineenä.

Tervetuloa oppimaan!

Aurinkoisin terveisin,
Sini